ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Διεθνής Ένωση Αερομεταφορών (ΙΑΤΑ) φοβάται μήπως η επιδημία του νέου κοροναϊού οδηγήσει σε μείωση του αριθμού των κρατήσεων αεροπορικών θέσεων ανά τον κόσμο το 2020, κι αν αυτό συμβεί αυτό, θα είναι η πρώτη φορά παγκοσμίως μετά την κρίση του SARS (Σοβαρού Οξέος Αναπνευστικού Συνδρόμου) το 2003.
“Εκτιμάμε ότι η παγκόσμια κυκλοφορία θα μειωθεί κατά 4,7% από τον ιό”, δήλωσε ο γενικός διευθυντής της ΙΑΤΑ Αλεξάντρ ντε Ζινιάκ, σύμφωνα με την ανακοίνωση, επικαλούμενος την πιθανότητα μιας “πρώτης παγκόσμιας πτώσης της ζήτησης (στον αριθμό των κρατήσεων αεροπορικών θέσεων) μετά την κρίση του SARS του 2003”.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τι αλλάζει από το 2026 στις συντάξεις: Νέοι κανόνες για την προσωπική διαφορά
- Ολυμπιακός: Το ματς της χρονιάς – Yποδέχεται την Ρεάλ Μαδρίτης
- Metlen: Πόσα έβγαλαν τα funds από το short selling σε δύο μήνες
- Οι super 10, η λάμψη σε Metlen και ΑΕΜ, η μεγάλη μπάλα της Σεμίραμις Παληού, ποια μετοχή του Buffett κάνει ράλι, πού θα επενδύσει το αμερικάνικο DFC και η βραδιά για τον Βαρδή τον «αϊτό της Κρήτης»