ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Παρατείνεται κατά μια εβδομάδα η προθεσμία υποβολής Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για το 100% του μετοχικού κεφαλαίου της ΔΕΠΑ Υποδομών, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΤΑΙΠΕΔ. Η νέα προθεσμία λήγει την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου.
Ειδικότερα, η ανακοίνωση αναφέρει, σχετικά με την “Πρόσκληση για Υποβολή Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την απόκτηση της
100% συμμετοχή στη ΔΕΠΑ Υποδομών “της 09.12.2019 (” Πρόσκληση “), το ΤΑΙΠΕΔ (“HRADF”) ανακοινώνει την απόφασή του να παρατείνει την προθεσμία που αναφέρεται στο τμήμα 7 της πρόσκλησης σχετικά με το την υποβολή της εκδήλωσης ενδιαφέροντος από τους ενδιαφερόμενους μέχρι την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020 και όχι αργότερα από τις 17.00 (ώρα Ελλάδας, GMT + 2) (η “Προθεσμία”).
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- CrediaBank – Ευρώπη Holdings: Εγκρίθηκε το σχέδιο απορρόφησης – Τι προβλέπει η συμφωνία, τι αλλάζει για τους μετόχους
- ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Αγόρασε 30.000 ίδιες μετοχές αξίας 1,29 εκατ. ευρώ
- Συναγερμός για τις τιμές ενέργειας: Στο τραπέζι μέτρα για καύσιμα και θέρμανση μετά τις υψηλές τιμές στα πρατήρια
- Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη; Λάθος – Το Βυζάντιο ήταν ο κόμβος της αυτοκρατορίας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.