ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Για ψευδείς ειδήσεις κάνει λόγο ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, αναφορικά με πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν και έκαναν λόγο για λουκέτο σε τρία τμήματα ισάριθμων νοσοκομείων της Αττικής.
Η διάψευση του υπουργού Υγείας ήρθε μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, στην οποία αναφέρει:
«Για να μη διακινούνται “άσκοπα” και στοχευμένα ψευδείς ειδήσεις:
1. Το παιδιατρικό ιατρείο του παραρτήματος του Παίδων «Π & Α Κυριακού» στην Καλλιθέα λειτουργεί κανονικά. Χθες, μετακινήθηκαν από άλλες δομές δύο παιδίατροι οι οποίες θα καλύψουν τις ανάγκες μέχρι την πρόσληψη επικουρικού παιδιάτρου που έχει ήδη δρομολογηθεί.
2. Το Παθολογοανατομικό Τμήμα του νοσοκομείου “Αλεξάνδρα” λειτουργεί με τη μετακίνηση γιατρού από το διασυνδεόμενο νοσοκομείο “ΕΛΕΝΑΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ” ο οποίος θα καλύψει τις ανάγκες μέχρι την οριστική διευθέτηση του προβλήματος.
3. Το Παιδοψυχιατρικό Τμήμα του Παίδων Πεντέλης δεν κινδυνεύει να κλείσει. Είναι στελεχωμένο με τρεις γιατρούς και αναμένεται να καλυφθεί άμεσα και η τέταρτη θέση που είναι κενή».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρηματιστήριο: Με +5% η Άκτωρ, διόρθωση χάδι στην CCHB και πτώση λόγω της απόφασης του Αρείου Πάγου για τα δάνεια στις τράπεζες
- Wall Street: Τρίτη ημέρα sell off στις τεχνολογικές μετοχές, μετά την απογοήτευση από Alphabet και Qualcomm
- Νικόλας Πατέρας (Contships): Επιστροφή στην κερδοφορία, ρευστότητα 237 εκατ. δολ. και αισιόδοξες προοπτικές για το νέο έτος
- Κούβα: Υπέρ του διαλόγου με τις ΗΠΑ, εκτός συζήτησης η αλλαγή καθεστώτος
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.