ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σαν μία σύγχρονη Σταχτοπούτα εμφανίστηκε η Ζέτα Μακρυπούλια στο τελευταίο live του «The Final Four» με νικητή τον Σάκη Καραθανάση.
Η απαστράπτουσα παρουσιάστρια επέλεξε για τον μεγάλο τελικό μία μαύρη διάφανη τουαλέτα με κεντητά αστεράκια και δαντέλα, την οποία συνδύασε με ένα ζευγάρι εντυπωσιακά ασημένια γοβάκια και ένα headpiece που παρέπεμπε σε πριγκιπική τιάρα.
Τα ξανθά μαλλιά της ήταν τραβηγμένα σε έναν ψηλό κότσο ολοκληρώνοντας το concept που δημιούργησε ο στυλίστας της, Χρήστος Αλεξανδρόπουλος.
Το μακιγιάζ της κράτησε σε ήπιους τόνους, όπως αρμόζει σε μία πραγματική πριγκίπισσα.
Το φόρεμα της Ζέτας Μακρυπούλια είναι μία δημιουργία της Ιταλίδας σχεδιάστριας Elisabetta Franchi, ενώ οι υπέροχες γόβες είναι από το brand Steve Madden, αξίας 139 ευρώ και αποτελούν την ιδανική επιλογή για μια λαμπερή εμφάνιση στο χριστουγεννιάτικο ή το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν.





ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πολάκης: Tην άρση της ασυλίας του για τους διορισμούς στο ΚΕΕΛΠΝΟ αποφάσισε η Ολομέλεια
- Μαρινάκης: Νοσηρές μειοψηφίες προκάλεσαν τα επεισόδια στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας
- Κολωνάκι: «Καμπάνα» €12.000 στην τραγουδίστρια για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ – Τα αιχμηρά σχόλια της προέδρου
- Μακρόν κατά Τραμπ: «Δεν πιστεύω σε μία διεθνή τάξη που συνοψίζεται σε μία σχέση δυνάστη και βασάλου»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.