• LIFE&STYLE

    «The Final Four»: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής (video)

    • NewsRoom


    Με έναν φαντασμαγορικό και μουσικά πλούσιο τελικό έριξε αυλαία το βράδυ της Κυριακής το «The Final Four»!

    Το grand finale για το μουσικό talent show του ΑΝΤ1 έπεσε με μοναδικές ερμηνείες από τους τέσσερις φιναλίστ, αλλά και τους εκλεκτούς καλλιτέχνες που ανέβηκαν στη σκηνή του «Final Four».

    Ο Ίαν Στρατής, ο οποίος σύντομα θα εμφανιστεί στις «Άγριες Μέλισσες», η Πέγκυ Ζήνα και η Idra Kayne έκαναν ανατρεπτικά ντουέτα με τους φιναλίστ, Εμμανουέλα Ζαμπετάκη, Βαρβάρα Αργυρού, Μάνο Κοκολάκη και Σάκη Καραθανάση.

    Guest έκανε και η Ήβη Αδάμου, η οποία τραγούδησε μαζί με τον σύζυγό της, Μιχάλη Κουϊνέλη, ενώ τραγούδησε αγαπημένες επιτυχίες του και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

    Οι τέσσερις φιναλίστ ερμήνευσαν από ένα τραγούδι και το κοινό αποφάσισε ποιος θα έχει το πλεονέκτημα να διαλέξει τον αντίπαλό του στην πρώτη μονομαχία, ενώ οι εναπομείναντες αποτέλεσαν το ζευγάρι της δεύτερης μονομαχίας.

    Οι δύο νικητές αναδείχθηκαν από τους κριτές, Ελένη Φουρέιρα, Μιχάλη Χατζηγιάννη και Μιχάλη Κουϊνέλη, ενώ στο τέλος αναμετρήθηκαν για μία τελευταία φορά η Εμμανουέλα και ο Σάκης.

    Μεγάλος νικητής του «The Final Four» αναδείχθηκε ο Σάκης Καραθανάσης, ο οποίος αποτέλεσε φαβορί από την αρχή εντυπωσιάζοντας με την λαϊκή φωνή του!

    Δείτε τα βίντεο από τον τελικό:



    ΣΧΟΛΙΑ