Η βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας τολμά να κάνει τη διαφορά: Μπορεί οι υποχρεώσεις της να την υποχρεώνουν να κάνει τη μία εμφάνιση μετά την άλλη, όμως οι επιλογές της είναι επιλογές που θα μπορούσε να κάνει οποιαδήποτε γυναίκα.
Χθες, μαζί με το βασιλιά Φελίπε VI, η Λετίθια παρευρέθηκε σε μια στρατιωτική τελετή στη Μαδρίτη, ενώ σήμερα οι μονάρχες ήταν και πάλι μαζί για να τιμήσουν την 210η επέτειο της μάχης της Βαΐλεν.
Και η Λετίθια, αφού φόρεσε ένα σύνολο με φούστα για τις εορταστικές εκδηλώσεις χθες, στη συνέχεια φόρεσε το «it item» του φετινού καλοκαιριού: ένα πουά φόρεμα.
Και μπορεί το φόρεμά της να ήταν Carolina Herrera, όμως οι γόβες της ήταν Steve Madden, σε nude απόχρωση.
Οι συγκεκριμένες γόβες είναι, μάλιστα, σε έκπτωση αυτή την περίοδο και μπορείτε να τις βρείτε στα καταστήματα Nak στην τιμή των 97 ευρώ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μητσοτάκης: Στόχος μας πλέον είναι να γίνουμε μια οικονομία κατηγορίας Α – Εργαζόμαστε με την Κύπρο για την είσοδο ξένων επενδυτών στο καλώδιο
- Πόλεμος Ουκρανίας: Κίεβο και Μόσχα εργάζονται για την επανέναρξη της ανταλλαγής αιχμαλώτων – Συμφωνία για 1.200 Ουκρανούς
- Χρυσοχοΐδης: Ήρθε η ώρα να ξεριζώσουμε το κακό – Νέο πλαίσιο για οπλοκατοχή και επιχειρήσεις στην Greek Mafia
- Χρήστος Χατζηχριστοδούλου (Πρόεδρος ΕΟΔΥ): Έτσι θα λειτουργήσει το γραφείο των fake news – Τα 3 επίπεδα κινδύνου


