ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στην ελληνική επικράτεια, στις 7:57 το πρωί, στην περιοχή του Λιτόχωρου Θεσσαλονίκης.
Ο σεισμός ήταν ευτυχώς ασθενής, φθάνοντας τους 3,5 βαθμούς της κλίμακας Ρίχτερ, έχοντας επίκεντρο ένα σημείο που βρίσκεται σε απόσταση 10 με 12 χιλιόμετρα δυτικά- νοτιοδυτικά του Λιτοχώρου Πιερίας, σύμφωνα με τον Σεισμολογικό Σταθμό του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ).
«Η δόνηση ήταν πολύ μικρή, θεωρείται γεγονός μη αξιολογήσιμο, καθημερινά έχουμε δέκα με δεκαπέντε τέτοια γεγονότα στον ευρύτερο χώρο του Αιγαίου» ανέφερε στο ΑΠΕ- ΜΠΕ ο καθηγητής Σεισμολογίας του ΑΠΘ, Γιώργος Καρακαΐσης.
Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα το πρωί, τρεις ακόμη σεισμικές δονήσεις έλαβαν χώρα στην Ελλάδα, μια στα βόρεια προάστια της Αθήνας, μία στη Σκύρο και μία στο νησί της Ρόδου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρηματιστήριο: Πτώση -2% ο Dax, βουτιά 1,5% στα futures, πέρασε στο κόκκινο και η ΕΤΕ, κρατούν Allwyn, ΔΕΗ, ΜΟΗ
- Τέμπη: Αποχή δήλωσε η πρόεδρος της δίκης για τα βίντεο – «Έχω δεχτεί πολλές προσβολές»
- Χατζηθεοδοσίου: «Άμεσα μέτρα από την κυβέρνηση, διαφορετικά κινδυνεύουν με διάλυση κοινωνία και επιχειρηματικότητα»
- Allwyn: Νέο κεφάλαιο στο Χρηματιστήριο Αθηνών – Σημαντικό ορόσημο για την παγκόσμια αγορά τυχερών παιχνιδιών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.