ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μεγάλη φωτιά ξέσπασε το πρωί της Κυριακής σε δασική, δύσβατη περιοχή στο χωριό Αγαλάς Ζακύνθου.
Στο σημείο επιχειρούν 9 οχήματα με 20 πυροσβέστες, πεζοπόρα τμήματα, από αέρος κάνουν συνεχείς ρίξεις νερού 3 πυροσβεστικά αεροσκάφη τύπου καναντέρ, ενώ έχει ζητηθεί ενίσχυση από τον διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιονίων Νήσων Ανδρέα Ρίζο, από ένα πυροσβεστικό ελικόπτερο τύπου ericson, δυο αεροσκάφη πετζετέλ αλλά και επίγεια πυροσβεστική δύναμη από την Πάτρα που αναμένεται αργότερα στο νησί.
Προληπτική εκκένωση των πρώτων σπιτιών
Η Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου και οι υπευθύνοι πολιτικής προστασίας, έπειτα και από συνεννόηση με τον γενικό γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά, διέταξαν προληπτικά την εκκένωση των πρώτων σπιτιών του χωριού Κερί.
Πριν από λίγα λεπτά έκαναν την εμφάνισή τους οι εναέριες δυνάμεις και πιο συγκεκριμένα δύο αεροσκάφη τύπου Καναντέρ που άρχισαν τις ρίψεις νερού.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρυσοχοΐδης: Το θέμα της πάταξης της εγκληματικότητας και της παραβατικότητας δεν είναι διαπραγματεύσιμο
- ΟΠΕΚ: Γιατί η παγκόσμια κατανάλωση πετρελαίου θα κινείται ανοδικά έως το 2050
- Mεσολόγγι: Φωτιά τώρα κοντά στον αρχαιολογικό χώρο των Οινιαδών – Σηκώθηκαν και εναέρια
- Μέμος Μπεγνής: Η Ελλάδα είναι η χώρα των βυσμάτων
