Έφυγε αιφνίδια από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών το βράδυ της Παρασκευής ο επιχειρηματίας Θανάσης Πλατής, ιδρυτής και ιδιοκτήτης της ομώνυμης εταιρείας catering.
Ο Θανάσης Πλατής, ο οποίος είχε γράψει ιστορία στον χώρο του catering, άφησε την τελευταία του πνοή μετά από ανακοπή καρδιάς.
Τη δεκαετία του ’80 ο Θανάσης Πλατής μπήκε δυναμικά στο χώρο του catering, θέτοντας τις βάσεις πάνω στις οποίες έμελλε να εξελιχθεί και να ωριμάσει μία από τις σημαντικότερες εταιρείες διοργάνωσης εκδηλώσεων στην Ελλάδα.
Η κηδεία του Θανάση Πλατή θα πραγματοποιηθεί από το Α΄ Νεκροταφείο στις 14:00 το μεσημέρι της Δευτέρας 16 Σεπτεμβρίου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Εθνική Τράπεζα: Έρχεται νέο πρόγραμμα εθελούσιας εξόδου – Όλες οι πληροφορίες
- Alpha Bank: Τα κέρδη-ρεκόρ του 2025 και ο στόχος για αύξηση 11% στα κέρδη ανά μετοχή το 2026
- H σύναξη των πρέσβεων, οι δίμετροι εύζωνες και τα μπιφτεκάκια, τα κόκκινα τρουφάκια, τα 3 χρόνια από τα Τέμπη, τι ήθελε ο Γεραπετρίτης στο FBI
- Τέμπη, τρία χρόνια μετά: Συγκλονιστικές μαρτυρίες στο mononews από δύο γυναίκες που σώθηκαν εκείνη τη μοιραία νύχτα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.