Έφυγε αιφνίδια από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών το βράδυ της Παρασκευής ο επιχειρηματίας Θανάσης Πλατής, ιδρυτής και ιδιοκτήτης της ομώνυμης εταιρείας catering.
Ο Θανάσης Πλατής, ο οποίος είχε γράψει ιστορία στον χώρο του catering, άφησε την τελευταία του πνοή μετά από ανακοπή καρδιάς.
Τη δεκαετία του ’80 ο Θανάσης Πλατής μπήκε δυναμικά στο χώρο του catering, θέτοντας τις βάσεις πάνω στις οποίες έμελλε να εξελιχθεί και να ωριμάσει μία από τις σημαντικότερες εταιρείες διοργάνωσης εκδηλώσεων στην Ελλάδα.
Η κηδεία του Θανάση Πλατή θα πραγματοποιηθεί από το Α΄ Νεκροταφείο στις 14:00 το μεσημέρι της Δευτέρας 16 Σεπτεμβρίου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραγωδία στο Κραν Μοντανά: Βεγγαλικό σε μπουκάλι σαμπάνιας πιθανώς προκάλεσε την πολύνεκρη φωτιά
- Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο πρώτος καφές του 2026 στο Κολωνάκι με Τασούλα, Κακλαμάνη και Γεωργιάδη (video)
- Αρραβωνιάστηκαν Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και Μαρία Σάκκαρη – Η πρόταση γάμου και το δαχτυλίδι
- Παπαθανάσης: Η Ελλάδα το 2025 κατέγραψε ρυθμούς οικονομικής ανάπτυξης σημαντικά υψηλότερους από τον μέσο όρο της ευρωζώνης, με ταυτόχρονη υλοποίηση κρίσιμων πολιτικών συνοχής