ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκε ο Ανδρέας Μπάρκουλης-Καρλατήρας, εγγονός του αξέχαστου ηθοποιού, Ανδρέα Μπάρκουλη, με την εκλεκτή της καρδιάς του, Ματίνα Οικονομάκη.
Το ζευγάρι εδώ και αρκετό καιρό έμενε μαζί με αποτέλεσμα να πάρουν την απόφαση να παντρευτούν. Ο γάμος έγινε σε ένα τεράστιο κτήμα στην Βαρυμπόμπη με πολλούς καλεσμένους.
Παρούσα ήταν και η κόρη του Ανδρέα Μπάρκουλη -μαμά του γαμπρού- η οποία έκλαιγε συνεχώς από συγκίνηση.
Ο Ανδρέας Μπάρκουλης-Καρλατήρας τζούνιορ ήταν ο αγαπημένος εγγονός του σπουδαίου πρωταγωνιστή του κλασικού ελληνικού κινηματογράφου, που βρισκόταν συνεχώς στο πλευρό του, ενώ ο ίδιος ήθελε να τον κάνει ηθοποιό με σκοπό να συνεχιστεί το όνομα και μετά τον θάνατό του.
Ωστόσο ο νεαρός Ανδρέας ακολούθησε την επιχειρηματική οδό σε νυχτερινά κέντρα και εστιατόρια.
Πάντως πολλά από τα προσωπικά αντικείμενα του μεγάλου ηθοποιού, τα είχε αφήσει ο ίδιος στον εγγονό του με σκοπό να τα διαφυλάξει για την ιστορία του.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Θ. Κωνσταντοπούλου (Daiichi Sankyo): Το καμπανάκι για τις αποσύρσεις ογκολογικών φαρμάκων και το μη βιώσιμο μοντέλο των επιστροφών
- Στελίνα Τσάλτα: «Να φανερώσω το διάλογο με τον εαυτό μου»
- Quest: Η νέα επενδυτική στρατηγική και η στόχευση σε εισηγμένες εταιρείες
- Ανεμώνες, κοχύλια, χρυσόψαρα: Οι δέκα ωραιότερες τσάντες Chanel της νέας καλοκαιρινής συλλογής
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.