• LIFE&STYLE

    Συγκλονίζει ο γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη για τη νόσο Crohn και τον καρκίνο (video)

    Νικόλας Μπάρκουλης

    Νικόλας Μπάρκουλης


    Καλεσμένος στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα» βρέθηκε ο γιος του αξέχαστου Ανδρέα Μπάρκουλη, Νίκος. Μιλώντας στην Ελεονώρα Μελέτη, αναφέρθηκε στον πατέρα του, αλλά και τη νόσο που τον ταλαιπωρεί.

    Ο Νίκος Μπάρκουλης υποφέρει από τη νόσο Crohn τα τελευταία πέντε χρόνια, ενώ όπως αποκάλυψε: «Σαν παιδί δεν πέταγα σε ροζ συννεφάκι, έκανα γενέθλια στα νοσοκομεία. Μου είχε σταματήσει την ανάπτυξη και έχανα μόνο κιλά συνέχεια. Δεν έπαιρνα. Είχα πόνους απίστευτους και ζαλάδες. Έχασα την Α’ Γυμνασίου. Τώρα θα τελείωνα. Ούτε από το κρεβάτι δεν μπορούσα να σηκωθώ, από πόνους αδυναμία και κούραση. Αφυδατωνόμουν.

    Στο Γυμνάσιο δεν μου έδωσαν καν την ευκαιρία να πάω να δώσω εξετάσεις, επειδή είμαι ο Μπάρκουλης. Θεωρούσαν πως η μάθησή μου ήταν ελλιπής. Είχαμε όλα τα χαρτιά. Α’ Γυμνασίου ήταν, τι τους πείραζε;

    Τώρα την έχω ξεπεράσει. Ξεκίνησε στα 11 μου. Σιγά-σιγά ανέβαινε. Το καταλάβαινα, αλλά δε μίλαγα στη μαμά μου για να μην την αγχώνω. Μάνα είναι μία».

    Μιλώντας για τη μητέρα του, τόνισε πως είναι το στήριγμά του, ενώ αποκάλυψε πως και εκείνη έχει περάσει δύσκολα, καθώς έπασχε από καρκίνο τον οποίο και κατάφερε να ξεπεράσει.

    «Η μητέρα μου, όταν ήμουν 10 ετών, διαγνώστηκε με καρκίνο στη μήτρα και έκανε αφαίρεση. Όταν όλοι νομίζουν ότι έχω την περιουσία του πατέρα μου και ότι περνάω καλά, δεν ξέρει κανείς τι έχω πολεμήσει για να χαμογελάω.

    Πολέμησα με τον εαυτό μου για να είμαι δυνατός δίπλα στην μητέρα μου. Επρεπε να κλείσω τον διακόπτη με τα αισθήματά μου για να είμαι δυνατός δίπλα της», δήλωσε.

    Δείτε το βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δύο χρόνια χωρίς τον Ανδρέα Μπάρκουλη: Το συγκινητικό μήνυμα της Μαίρης Μπάρκουλη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δύσκολες ώρες για την οικογένεια του Κώστα Βουτσά

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «Αλ Τσαντίρι»: Άσχημα νέα για τον Λάκη Λαζόπουλο



    ΣΧΟΛΙΑ