ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Βουλγάρα διευθύνουσα σύμβουλος της Παγκόσμιας Τράπεζας, Κρισταλίνα Γκεοργκίεβα και ο Ολλανδός τέως πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ είναι οι δύο εναπομείναντες υποψήφιοι που διεκδικούν το χρίσμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την ηγεσία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.
Σύμφωνα με το Γαλλικό υπουργείο Οικονομικών ο Φινλανδός Όλι Ρεν αποσύρθηκε από τη διεκδίκηση της θέσης της Κριστίν Λαγκάρντ.
«Ένας δεύτερος γύρος ψηφοφορίας λαμβάνει χώρα αυτή την ώρα ανάμεσα τους δύο εναπομείναντες υποψηφίους», εξήγησε το υπουργείο Οικονομικών που διοργανώσει την ψηφοφορία των χωρών-μελών της ΕΕ για τον ορισμό του υποψηφίου τους για την ηγεσία του ΔΝΤ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρηματιστήριο: Κοιτάζει και τις 2.400, νέα υψηλά για ΜΟΗ, ΕΛΧΑ και ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, rotation στην Eurobank, focus στο Jumbo, πάνω από τα 45 η Metlen
- GSK: Κέρδη τριμήνου καλύτερα των εκτιμήσεων – Στήριγμα τα φάρμακα για HIV και άσθμα
- Γεωργιάδης: Σε δημόσια διαβούλευση τις επόμενες ημέρες το νομοσχέδιο για το Ταμείο Καινοτομίας
- Ίδρυμα Ευγενίδου – Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών: Κοινό όραμα για την επιστήμη, τη γνώση και την κοινωνική ανθεκτικότητα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.