Γνωστοποιήθηκε και επίσημα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΔΕΠΑ η αποχώρηση του μέχρι χθες διευθύνοντος συμβούλου της εταιρίας, Δημήτρη Τζώρτζη. Τα καθήκοντά του αναλαμβάνει ο πρόεδρος της ΔΕΠΑ, Βελισσάριος Δότσης.
Όπως έγραφε την Τρίτη το mononews, «σύμφωνα με πηγές, «η ατολμία του διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΠΑ που διαιώνιζε μια διοικητική κρίση και η ανάγκη να επανέλθει ηρεμία στην εταιρεία, διασφαλίζοντας παράλληλα την ομαλή λειτουργία τόσο της ίδιας όσο και της αγοράς, επέβαλλαν στους μετόχους της ΔΕΠΑ να αναλάβουν πρωτοβουλίες επίλυσης της κατάστασης που είχε δημιουργηθεί. Στο πλαίσιο αυτό, νωρίτερα συγκλήθηκε έκτακτη γενική συνέλευση, η οποία αποφάσισε την ανάκληση του Διευθύνοντος Συμβούλου και μέλος του ΔΣ κ. Δημήτρη Τζώρτζη.
‘Οσον αφορά την επόμενη ημέρα, όλες οι πληροφορίες συνέκλιναν ότι προσωρινά της θέση του Διευθύνοντα Συμβούλου θα αναλάβει ο Πρόεδρος της εταιρείας κ. Β. Δότσης.
Υπενθυμίζεται ότι εδώ και τρεις εβδομάδες ο υπουργός Ενέργειας κ. Σταθάκης είχε ζητήσει την απομάκρυνση του κ. Δ. Τζώρτζη κάτι που όμως δεν έκανε το Δ.Σ της ΔΕΠΑ. Ακολούθως ζήτησε από τη διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ και των ΕΛΠΕ να προχωρήσουν στη σύγκληση γενικής συνέλευσης και να αναθέσουν τα καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου στον κ. Δότση».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βάζει καλάθια και στις επενδύσεις! Από το ποδόσφαιρο έως τα ακίνητα
- Το ντελίριο της Ζωής, η τσαντίλα του Τσίπρα, τα ζευγάρια των «ερωτευμένων», ο κύριος Ντεγκρές και αγάπη μόνον
- Αντίστροφη μέτρηση για τις φορολογικές δηλώσεις
- Νέο Ηράκλειο: Σοβαρή διαρροή από αγωγό πλημμύρισε δρόμους – Χωρίς νερό δεκάδες κατοικίες
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.