ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αυξημένες εμφανίστηκαν οι εκκρεμείς υποχρεώσεις του Δημοσίου προς τους ιδιώτες των Απρίλιο, με τα κρατικά «φέσια» να ξεπερνούν πλέον τα 2,3 δισ. ευρώ.
Μάλιστα, προκαλεί εντύπωση πως η αύξηση αυτή έρχεται παρά τη μείωση των ληξιπρόθεσμων οφειλών του Δημοσίου σε ιδιώτες, οι οποίες από 1,779 δισ. ευρώ μειώθηκαν τον Απρίλιο σε 1,660 δισ. ευρώ. Ωστόσο, η μείωση τους αντισταθμίστηκε από την εκρηκτική αύξηση των εκρεμών επιστροφών φόρου.
Σύμφωνα με τα στοιχεία, οι εκκρεμείς επιστροφές φόρου εκτοξεύθηκαν από τα 417 εκατ. ευρώ τον Μάρτιο στα 700 εκατ. ευρώ τον Απρίλιο.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στέφανος Κασσελάκης: Ένοχος για παράβαση του νόμου περί πόθεν έσχες – 30 μήνες φυλακή και πρόστιμο 50.000 ευρώ
- Weight Watchers: Aίτηση πτώχευσης κατέθεσε η εταιρεία που σημάδεψε την παγκόσμια κουλτούρα αδυνατίσματος
- Βουλή: Αίρεται η ασυλία Ακρίτα και (ξανά) Πολάκη – Mετά από μηνύσεις Γεραπετρίτη και Λινού αντίστοιχα
- Η Kaizen Gaming διαμορφώνει τους ηγέτες του αύριο
