ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Την τελευταία εβδομάδα, από τις 21 Μαΐου έως τις 27 Μαΐου 2019, τα κέρδη ξεπέρασαν τα 12 εκατομμύρια ευρώ.
Ο νικητής της εβδομάδας, σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στη Ρόδο, επέλεξε τα στοιχήματα «Τελικό Αποτέλεσμα» και «Τελικό Αποτέλεσμα και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες» σε επτά αγώνες από την πρώτη κατηγορία της Ιταλίας και με 20 ευρώ κέρδισε 14.444,45 ευρώ.
Στο Πάμε Στοίχημα-Ιπποδρομίες, την Κυριακή 26 Μαΐου, στο Markopoulo Park, στο Σκορ 6 (σωστή πρόβλεψη του νικητή σε έξι κούρσες) ένας νικητής από τη Γλυφάδα κέρδισε 12.275,62 ευρώ και στο Τετραπλό (σωστή επιλογή των τεσσάρων πρώτων ίππων με την ακριβή σειρά) ένας νικητής από την Ηλιούπολη κέρδισε 2.411,70 ευρώ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πετρέλαιο: Νέο υψηλό τετραμήνου μετά την προειδοποίηση Τραμπ προς το Ιράν να προχωρήσει σε συμφωνία
- H Mercedes-Benz αρνήθηκε πρόταση του Λάτνικ να μεταφέρει την έδρα της στις ΗΠΑ
- Ιράν: «Με το δάχτυλο στη σκανδάλη» απέναντι στις ΗΠΑ, ανοιχτό το ενδεχόμενο διαπραγματεύσεων
- Πάουελ: Η Fed μπορεί να αντέξει την αναμονή για νέα δεδομένα πριν την επόμενη της κίνηση
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.