ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Την τελευταία εβδομάδα, από τις 21 Μαΐου έως τις 27 Μαΐου 2019, τα κέρδη ξεπέρασαν τα 12 εκατομμύρια ευρώ.
Ο νικητής της εβδομάδας, σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στη Ρόδο, επέλεξε τα στοιχήματα «Τελικό Αποτέλεσμα» και «Τελικό Αποτέλεσμα και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες» σε επτά αγώνες από την πρώτη κατηγορία της Ιταλίας και με 20 ευρώ κέρδισε 14.444,45 ευρώ.
Στο Πάμε Στοίχημα-Ιπποδρομίες, την Κυριακή 26 Μαΐου, στο Markopoulo Park, στο Σκορ 6 (σωστή πρόβλεψη του νικητή σε έξι κούρσες) ένας νικητής από τη Γλυφάδα κέρδισε 12.275,62 ευρώ και στο Τετραπλό (σωστή επιλογή των τεσσάρων πρώτων ίππων με την ακριβή σειρά) ένας νικητής από την Ηλιούπολη κέρδισε 2.411,70 ευρώ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Με δικά του κεφάλαια έως 100 εκατ. ευρώ χρηματοδοτεί ο Τέλης Μυστακίδης την κατασκευή του γηπέδου του ΠΑΟΚ
- Γιάννης Κούστας: Νέο δικαστικό ραντεβού με την πρώην σύζυγο για την υπεξαίρεση του αυθεντικού Σαγκάλ – Τι λένε οι δικηγόροι τους στο mononews
- Ά. Γεωργιάδης: Κίνηση – ματ με την αποστολή φαρμάκων κατ’ οίκον – Πάνω από 800 τα αιτήματα
- Οι αγορές συνεχίζουν το ράλι καθώς αναμένουν να ξεκαθαρίσει το τοπίο στη Μέση Ανατολή
