Σε ευκαιρία για διασκέδαση και παιχνίδι μετατρέπει ο ΟΠΑΠ το πέρασμα από την υπόγεια διάβαση της Λ. Κηφισίας, στο ύψος του ΟΑΚΑ, προσφέροντας μία ευχάριστη εμπειρία στην καθημερινότητα των Αθηναίων.
Χρώματα και σχέδια στους τοίχους, φώτα νέον και μουσική επένδυση δεν θυμίζουν σε τίποτα τις άχρωμες και αδιάφορες διαβάσεις της πόλης. Διαδραστικά παιχνίδια προκαλούν όσους διασχίζουν υπογείως τη Λ. Κηφισίας να ζήσουν στιγμές διασκέδασης και παιχνιδιού και να αλλάξουν τη διάθεσή τους με το πάτημα ενός κουμπιού.
Το νέο πολύχρωμο πρόσωπο της υπόγειας διάβασης επιμελήθηκε ο διάσημος street artist b. Το Σάββατο, 11 Μάϊου ο καλλιτέχνης ολοκλήρωσε το έργο του σε μία ειδική εκδήλωση με δώρα και εκπλήξεις για τον κόσμο.
Δείτε το σχετικό βίντεο:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βασιλιάς Κάρολος: Απηύθυνε μήνυμα υποστήριξης στο Κίεβο με αφορμή την ουκρανική Ημέρα Ανεξαρτησίας
- Βόλος: Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ο 40χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία της συζύγου του (upd)
- Ο μυστικός κόσμος της γυναίκας στην αρχαιότητα Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης: Γράφει ο δρ Παναγιώτης Ιωσήφ
- Γάζα: Παλαιστίνιος εικονολήπτης νεκρός από τα πυρά του ισραηλινού στρατού
