ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την παραίτησή της από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ υπέβαλε πριν από λίγη ώρα η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου.
Σε επιστολή της προς τον πρόεδρο της Βουλής αναφέρει ότι παραιτείται από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και παραμένει ανεξάρτητη βουλευτής.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η κ. Μεγαλοοικονόμου έστειλε επιστολή και στον πρωθυπουργό, με την οποία του εξηγεί τους λόγους για τους οποίους αποχωρεί από την ΚΟ.
Η κοινοβουλευτική πλειοψηφία περιορίζεται στις 152 έδρες και ο ΣΥΡΙΖΑ μένει με 144 έδρες.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στενά του Ορμούζ: Επιστρέφουν τα δεξαμενόπλοια – Ελληνόκτητο suezmax πέρασε στον Περσικό Κόλπο
- «Masterclass» από τον Μαρινάκη η πώληση έναντι 134 εκατ. ευρώ του Άντερσον από τη Φόρεστ στη Σίτι!
- Χατζηδάκης: «Στα 70 δισ. ευρώ οι εξαγωγές αγαθών έως το 2030»
- Από wearables μέχρι smart home: Τα προϊόντα που έχουν ζήτηση φέτος
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.