ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Πυρετός» επικρατεί στα κομματικά επιτελεία λίγο πριν από τη δημοσίευση των πρώτων exit polls.
Ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο 1ο γενικό λύκειο Κηφισιάς, αναμένεται να βρεθεί στα γραφεία της παράταξης στο Μοσχάτο λίγο πριν τις 19.00.
Εκεί, μαζί με τους στενούς συνεργάτες του θα παρακολουθήσει τα exit polls.
Τον πρόεδρο της ΝΔ θα συνοδεύουν η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόφσκι και οι δύο κόρες του. Όταν το αποτέλεσμα οριστικοποιηθεί, θα κάνει δηλώσεις από τα κεντρικά γραφεία του κόμματος.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ελσίνκι: Καταδικάστηκαν ρώσος πλοίαρχος και λοστρόμος για την δολιοφθορά τηλεπικοινωνιακών καλωδίων
- ΗΠΑ: Αμοιβή έως 20 εκατ. δολάρια για πληροφορίες για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν
- Ευρώπη: Η Ρωσία πρέπεπι να να τερματίσει τον πόλεμο προτού συζητηθούν οι ανησυχίες του Κρεμλίνου για την ασφάλεια
- Στενά του Ορμούζ: Τουλάχιστον 12 δισ. δολάρια επιπλέον για τις εισαγωγές LNG της Ευρώπης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.