ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κρίσιμες για τις πολιτικές εξελίξεις σε εθνικό επίπεδο είναι οι σημερινές ευρωεκλογές, καθώς είναι πολύ πιθανό το αποτέλεσμα να κρίνει τον χρόνο των βουλευτικών εκλογών.
Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του για τη σημερινή εκλογική διαδικασία το πρακτορείο Bloomberg, ένα απρόσμενα καλό ή αιφνιδιαστικά κακό αποτέλεσμα για τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, είναι πιθανό να οδηγήσει στην προκήρυξη εκλογών ακόμη και τον Ιούνιο και όχι τον Οκτώβριο όταν και ολοκληρώνεται η θητεία του Αλέξη Τσίπρα.
Μια τέτοια εξέλιξη θα βάλει τέλος σε μια παρατεταμένη προεκλογική περίοδο που, μεταξύ άλλων, αναζωπύρωσε τις εντάσεις με τους πιστωτές της χώρας, ενώ οδήγησε σε ασυγκράτητη παροχολογία.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πασινιάν: Έως το 2028 η υποψηφιότητα της Αρμενίας για ένταξη στην ΕΕ
- Ισραήλ: Κοντά σε κυβέρνηση υπό τον Άιζενκοτ – Ανοίγει ο δρόμος για συνεργασία με τους υπερορθόδοξους
- Πολωνία: Στους 700 τόνους έφτασαν τα αποθέματα χρυσού της κεντρικής τράπεζας
- Μελάνια Τραμπ: Ζητάει διαρκή κατάπαυση του πυρός στην Ουκρανία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.