ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Σήμερα γιορτάζει η Δημοκρατία. Υπάρχει μεγάλη συμμετοχή και αυτό είναι πολύ θετικό», δήλωσε ο γραμματέας ΠΕ ΝΔ – Βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στις Μοίρες του νομού Ηράκλειου.
«Ευχαριστούμε τις εφορευτικές επιτροπές, τους δικαστικούς αντιπροσώπους, αλλά και τους χιλιάδες εκλογικούς αντιπροσώπους της Παράταξής μας. Εμπιστευόμαστε την κρίση των πολιτών. Από αύριο ξεκινά μια νέα ημέρα για την πατρίδα μας. Προχωράμε ενωμένοι και αποφασισμένοι», υπογράμμισε ο κ. Αυγενάκης.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ξιφαράς (ΔΕΠΑ): Σε τελικές συζητήσεις για εμπορικές συμφωνίες με εταίρους από τις ΗΠΑ – Η Ελλάδα στο επίκεντρο της ενεργειακής ασφάλειας της Ευρώπης
- Hellenic Train: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο τμήμα Θεσσαλονίκη-Λάρισα
- Βάρρας σε Βορίδη: Με κάλεσε στο γραφείο του και μου ζήτησε να παραιτηθώ
- Χρυσοχοΐδης: Από το Σάββατο η 24ωρη φύλαξη αστυνομικών σε 25 περιοχές με Ρομά