ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τη μείωση 600 θέσεων εργασίας στο εργοστάσιό της στη Βαρκελώνη, ή σχεδόν το 20% του εργατικού δυναμικού της μονάδας αποφάσισε η Nissan. Η μείωση των θέσεων θα προέρθει είτε από εργαζόμενους που συνταξιοδοτούνται είτε από εργαζόμενους που αποχωρούν με το πρόγραμμα της εθελούσιας εξόδου.
Η Nissan έφτασε σε αυτή την απόφαση μετά από διαπραγματεύσεις αρκετών εβδομάδων με τα συνδικάτα εργαζομένων. Το εργοστάσιο της Βαρκελώνης κατασκευάζει μέρος των μοντέλων Nissan Navara, Renault Alaskan, Mercedes-Benz X και εμπορικού φορτηγού NV200. Πριν καιρό κατασκεύαζε και το Pulsar μέχρι να διακοπεί η παραγωγή του στην Ευρώπη.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πετρέλαιο: Κάτω από τα 114 δολάρια το brent – Eλπίδες από την επικοινωνία Bανς με το Ιράν και τη νέα πρόταση του Κατάρ για ειρήνη
- Στις ΗΠΑ ο Κυρ. Μητσοτάκης για το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ – Θα προεδρεύσει σε συζήτηση για τη διεθνή ασφάλεια
- «Reta»: Το φάρμακο-φάντασμα, η μαύρη αγορά, οι προειδοποιήσεις των ειδικών
- Γιώργος Κώτσηρας στο mononews: Τι έρχεται σε λεωφορεία, τρόλεϊ, μετρό, ταξί, πατίνια και διπλώματα οδήγησης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.