ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η κρατική μυστική υπηρεσία της Σρι Λάνκα έχει λάβει πληροφορίες που υποδηλώνουν ότι βουδιστικοί ναοί πιθανόν να αποτελέσουν στόχο γυναικών καμικάζι που ανήκουν στην εξτρεμιστική οργάνωση National Thowheeth Jamaath, σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα τοπικών εφημερίδων.
Σύμφωνα με την Daily Mirror, η αντιτρομοκρατική μονάδα της αστυνομίας πραγματοποίησε εφόδους έπειτα από τις πολύνεκρες επιθέσεις ανήμερα το Πάσχα των Καθολικών και κατά την έρευνα σε ένα σπίτι ανακάλυψε πολλές λευκές γυναικείες ενδυμασίες που φορούν συχνά οι βουδιστές στη διάρκεια των τελετών τους στη Σρι Λάνκα.
Το έντυπο αναφέρει επίσης ότι κάποιες μουσουλμάνες αγόρασαν εννέα τέτοιες ενδυμασίες από ένα κατάστημα με υφάσματα στην Τζιριούλα στις 29 Μαρτίου.
Μια σειρά από φονικές εκρήξεις συγκλόνισαν τη χώρα στις 21 Απριλίου αφήνοντας πίσω τους εκατοντάδες νεκρούς και τραυματίες.
Το Ισλαμικό Κράτος φέρεται να ανέλαβε την ευθύνη για αυτές τις επιθέσεις αυτοκτονίας.
Σύμφωνα με τους εισαγγελείς, εννέα καμικάζι πραγματοποίησαν τις επιθέσεις, οκτώ εκ των οποίων έχουν ήδη ταυτοποιηθεί.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πληροφορία σοκ για το μακελειό στη Σρι Λάνκα: Υπήρξε προειδοποίηση ώρες πριν το μακελειό
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σρι Λάνκα: Μειώθηκε κατά 100 άτομα ο αριθμός των νεκρών
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αντίποινα για τη Νέα Ζηλανδία το πολύνεκρο μακελειό στη Σρι Λάνκα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρηματιστήριο: Τα πάνω-κάτω στις τράπεζες, πάτησε τα €51 η Coca-Cola
- Πανελλαδική εφαρμογή για τις «Νταντάδες της Γειτονιάς» – Έως 500 ευρώ τον μήνα για τη φροντίδα βρεφών
- Honda Motor: «Χλιαρές» πωλήσεις και δασμοί Τραμπ επιβάρυναν τα κέρδη τριμήνου
- Πλεύρης: ΜΚΟ στη Σάμο ανέλαβε την υπεράσπιση του Μαροκινού διακινητή – Πιστεύω το Λιμενικό Σώμα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.