ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κατά περίπου 100 ανθρώπους, από τους 359 που αρχικά πιστευόταν, μειώθηκε από τις αρχές της Σρι Λάνκα ο απολογισμός των νεκρών από τις επιθέσεις που διαπράχθηκαν ανήμερα του Πάσχα των Καθολικών στη χώρα.
«Θα μπορούσαν να είναι 250 ή 260. Δεν μπορώ να πω με ακρίβεια. Υπάρχουν τόσο πολλά μέρη σώματος και είναι δύσκολο να δώσουμε έναν ακριβή αριθμό» δήλωσε ο Άνιλ Τζασίνγκε, γενικός διευθυντής των υγειονομικών υπηρεσιών της Σρι Λάνκα, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με το πρακτορείο ειδήσεων Reuters.
Από την πλευρά του, ο Ρουάν Γουιτζεγουαρντένε, ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας της χώρας, είπε ότι ο απολογισμός των νεκρών αναθεωρήθηκε προς τα κάτω, στους 253, λόγω των ανακριβών στοιχείων που είχαν δώσει τα νεκροτομεία.
«Δυστυχώς, το υπουργείο Υγείας έδωσε τον προηγούμενο απολογισμό σε εμάς» υπογράμμισε.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πυρκαγιά σε σκάφος στη μαρίνα Καλλιθέας
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ στο Φάληρο: Πεντάχρονος καταπλακώθηκε από γκαραζόπορτα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας εξαντλεί τις προοπτικές της χώρας – Η πολιτική αλλαγή είναι επιτακτική
- Κακοκαιρία «BYRON»: Ξεκίνησαν οι αυτοψίες για τις ζημιές στη Δυτική Αττική – Άμεσα οι αποζημιώσεων για τους πληγέντες
- Τραγωδία στην Ζάκυνθο: Νεκρό 2 ετών παιδί από επίθεση σκύλου
- Δένδιας: Με την «Ατζέντα 2030» η Ελλάδα αποκτά το πιο σύγχρονο Πολεμικό Ναυτικό – Ισχυρές δυνατότητες αποτροπής