ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δεν θα πληρώσει τελικά το διοικητικό πρόστιμο των 200 ευρώ η 90χρονη, που συνελήφθη σε λαϊκή των Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης να πουλά -χωρίς άδεια – τερλίκια τα οποία είχε πλέξει η ίδια. Η σύλληψή της είχε προκαλέσει την ενόχληση της κοινής γνώμης.
Σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες, βρέθηκε από την αστυνομία φόρμουλα, που «παγώνει» επ’ αόριστον την υποχρέωση της ηλικιωμένης γυναίκας να καταβάλει το συγκεκριμένο πρόστιμο που της επιβλήθηκε.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αίσχος! Επέβαλαν πρόστιμο 200 ευρώ στη γιαγιά για τα τερλίκια
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θύελλα αντιδράσεων για τη σύλληψη 90χρονης που πουλούσε χωρίς άδεια παντόφλες στη λαϊκή (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πετρέλαιο: Απώλειες παρά την κλιμάκωση των κινδύνων στην προσφορά – Στα 103 δολάρια το βαρέλι Brent
- Μπλόκο Τραμπ σε CNN, MS Now και Politico: Τους απαγορεύει την πρόσβαση στον Λευκό Οίκο
- ΗΠΑ: Καθυστερήσεις έως πέντε ετών στις παραδόσεις όπλων λόγω εξάντλησης των αποθεμάτων
- ΣΒΕ: Δεν «φρενάρει» η χρηματοδότηση τη μεταποίηση – Πού εντοπίζονται τα προβλήματα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.