• Κοινωνία

    Μαρτύριο χωρίς τέλος για την γιαγιά με τα τερλίκια: Της επιβλήθηκε πρόστιμο μαμούθ

    • NewsRoom


    Δεν έχει τέλος το μαρτύριο που βιώνει η 90χρονη, η οποία είχε συλληφθεί να πουλάει πλεχτές κάλτσες (τερλίκια) στην λαϊκή αγορά των Αμπελοκήπων, στη Θεσσαλονίκη, στις 22 Μαρτίου, καθώς της επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 2.600 ευρώ από την εφορία Αμπελοκήπων.

    Πιο συγκεκριμένα, τα 2.500 ευρώ του προστίμου επιβλήθηκαν στην ηλικιωμένη, διότι δεν τηρούσε λογιστικά βιβλία, ενώ τα 100 ευρώ γιατί δεν είχε κάνει έναρξη επαγγέλματος.

    Το τραγικό της υπόθεση είναι ότι το πρόστιμο επιδόθηκε στην ηλικιωμένη χθες, ημέρα κατά την οποία έπεσε θύμα κλοπής από σπείρα τριών ατόμων, όταν δύο γυναίκες την πλησίασαν και της άρπαξαν τη χρυσή αλυσίδα που φορούσε.

    Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση της 90χρονης Σουσάνας Ιλίντζεβα είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων, καθώς μετά την σύλληψή της η γιαγιά οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα όπου πέρασε την τυπική διαδικασία λήψης αποτυπωμάτων σαν κοινός εγκληματίας. Έπειτα, την άφησαν για 12 ώρες νηστική ενώ της έδωσαν μόνο ένα ποτήρι νερό, μετά από παράκληση της ίδιας, για να αφεθεί τελικά ελεύθερη, μετά από εντολή του εισαγγελέα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Άνδρας κρατάει όμηρο τον πατέρα του στη Νέα Σμύρνη και απειλή να τον σκοτώσει

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θύμα κλοπής έπεσε η γιαγιά με τα τερλίκια: Την έκλεψαν στο δρόμο



    ΣΧΟΛΙΑ