Αλλαγή σκυτάλης στην ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης τα ηνία της οποίας αναλαμβάνει η Μαρία Σαρρηγιαννίδου. Η κα. Σαρρηγιαννίδου αντικαθιστά τον μέχρι πρότινος πρόεδρο Αλέξανδρο Μανδρίνο.
Η κ. Σαρηγιαννίδου είναι δικηγόρος στο επάγγελμα και ενεργό στέλεχος στα τοπικά κομματικά δρώμενα της Θεσσαλονίκης.
Η ανακοίνωση για την αλλαγή έγινε διά στόματος του προέδρου της «γαλάζιας» νεολαίας, Κώστα Δέρβου.
Η ανακοίνωση του κ. Δέρβου ήταν λιτή και μέσω αυτής ορίζεται η κ. Σαρηγιαννίδου υπεύθυνη οργανώσεων Θεσσαλονίκης στη θέση του κ. Μανδρίνου, τον οποίο ευχαριστεί για τη μέχρι σήμερα προσφορά του στην ΟΝΝΕΔ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τα πάνω-κάτω στο Δημόσιο: Όλες οι αλλαγές – «δώρα» με φόντο τις κάλπες
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΝΔ: Η απάντηση στα tweets του Τσίπρα με τον πολυτελή ουρανοξύστη- κατοικία του Μοράλες
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ντόρα Μπακογιάννη: Μηδενική ανοχή στη βία, τέρμα οι μπούρδες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Θ. Τρύφων και Δ. Δέμος: Η ιστορία ζωής δύο επιχειρηματιών, με όραμα και έντονη κοινωνική δράση
- Ετσι θα είναι τα τουριστικά συγκροτήματα της επόμενης δεκαετίας
- Stéphane Rolland: O αγαπημένος σχεδιαστής της Αθηνάς Ωνάση περιγράφει την υψηλή ραπτική ως γλυπτική σε κίνηση
- Στα 3 εκατομμύρια η μέση τιμή αγοράς των πολυτελών ακινήτων στην Ελλάδα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.