ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ σε ανακοίνωσή του σημειώνει ότι «έχει λάβει πλήρη γνώση του περιστατικού που σημειώθηκε μεταξύ δύο εργαζόμενων δημοσιογράφων της εταιρείας».
Οπως ανακοινώνει η ΕΡΤ «οι παράμετροι του περιστατικού εξετάζονται διεξοδικώς από τα αρμόδια υπηρεσιακά όργανα της εταιρείας, ενώ έχουν ήδη κινηθεί οι απαραίτητες πειθαρχικές διαδικασίες για τη διακρίβωση των γεγονότων και τον καταλογισμό ευθυνών, όπου αυτές προκύψουν».
Τέλος η ΕΡΤ προειδοποιεί ότι «σε καμία περίπτωση δεν θα γίνουν ανεκτές ενέργειες, οι οποίες αντιβαίνουν τον κανονισμό της εταιρείας, την ευπρέπεια και τη συναδελφικότητα».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΕΡΤ: Άγριο ξύλο και μηνύσεις μεταξύ αθλητικογράφων
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παραιτήθηκε on air από την ΕΡΤ ο Κώστας Αρβανίτης (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η τελική απόφαση Κ.Μ. για ΟΠΕΚΕΠΕ, το παρασκήνιο του καβγά Καιρίδη – Μηταράκη, το σενάριο για 5% στις εκλογές και το νέο πατριωτικό κόμμα
- Έρχεται μίνι ανασχηματισμός στους γενικούς γραμματείς – Όλα τα ονόματα
- Σχολή Μωραΐτη: Ποιοι παρευρέθηκαν στην Τελετή Αποφοίτησης
- Ολο το παρασκήνιο του mega deal Βαρδινογιάννη-Περιστέρη: Τι σηματοδοτεί η συγχώνευση ΗΡΩΝ -NRG
