Menu
0.04%
Τζίρος: 208.45 εκατ.

Ολο το παρασκήνιο του deal Πιερρακάκη με Ρόκος: Πώς η Ελλάδα κέρδισε έναν από τους ισχυρότερους traders του κόσμου

Life & Style

Παραιτήθηκε on air από την ΕΡΤ ο Κώστας Αρβανίτης (video)

Comments

Την τελευταία του εκπομπή στην ΕΡΤ παρουσίασε την Τρίτη 12 Μαρτίου ο Κώστας Αρβανίτης, καθώς κατεβαίνει υποψήφιος στις Ευρωεκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, έγινε ζωντανή σύνδεση με τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου, με τον ρεπόρτερ να ανακοινώνει τα ονόματα των πρώτων 16 υποψηφίων ευρωβουλευτών.

Όταν έφτασε στο όνομα του Κώστα Αρβανίτη, ο ρεπόρτερ ευχήθηκε καλή επιτυχία, με τον δημοσιογράφο να σηκώνεται κατευθείαν από τη θέση του και να αποχαιρετά το τηλεοπτικό κοινό με τη φράση «γεια σας παιδιά».

Οι συνεργάτες του είχαν ετοιμάσει ένα μικρό συγκινητικό βίντεο – αφιέρωμα στον παρουσιαστή, ενώ μετά το τέλος του προβλήθηκαν διαφημίσεις.

Όταν επέστρεψαν από τις διαφημίσεις, η εκπομπή συνεχίστηκε κανονικά χωρίς όμως τον Κώστα Αρβανίτη. Τη θέση του είχε πάρει στενή του συνεργάτης.

https://youtu.be/4bbM24bVtk4

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αυτά είναι τα πρώτα ονόματα του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιωάννα Τούνη: Ανοίγει croissanterie στο Παρίσι
Γιάννης και Δήμητρα Κούστα: Το dinner στην έπαυλή τους στη Βουλιαγμένη μετά το τέλος των διακοπών τους
Ρέιβ Πανηγύρι Vol. 2: Tο πιο ανατρεπτικό μουσικό event επιστρέφει από το Vodafone CU
Η μάχη στα ερτζιανά με την έλευση του Mega News 104.6, τα συγκοινωνούντα δοχεία ΕΡΤ-ΣΚΑΪ, ηχηρή αποχώρηση στον ΑΝΤ1, το μαγείρεμα του Ακη με επιδότηση και οι μεταγραφές στα κανάλια
Σίσσυ Χρηστίδου: Υπέγραψε για το καθημερινό πρωϊνό του Mega
Hellenic Sailing League powered by Grivalia: Η Αθηναϊκή Ριβιέρα ανοίγει ξανά πανιά
Ligue 1: Από τα δισεκατομμύρια των τηλεοπτικών στο ξεπούλημα των ποδοσφαιριστών
Στο MEGA ο Παύλος Τσίμας – Ο νέος του ρόλος σε τηλεόραση και ραδιόφωνο
3.246.627 μοναδικοί χρήστες επέλεξαν το mononews.gr για την ενημέρωσή τους τον μήνα Αύγουστο
ΓΓΕΕ: Διευκρινίσεις για το πρόγραμμα ενίσχυσης του Τύπου