Την τελευταία του εκπομπή στην ΕΡΤ παρουσίασε την Τρίτη 12 Μαρτίου ο Κώστας Αρβανίτης, καθώς κατεβαίνει υποψήφιος στις Ευρωεκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, έγινε ζωντανή σύνδεση με τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου, με τον ρεπόρτερ να ανακοινώνει τα ονόματα των πρώτων 16 υποψηφίων ευρωβουλευτών.
Όταν έφτασε στο όνομα του Κώστα Αρβανίτη, ο ρεπόρτερ ευχήθηκε καλή επιτυχία, με τον δημοσιογράφο να σηκώνεται κατευθείαν από τη θέση του και να αποχαιρετά το τηλεοπτικό κοινό με τη φράση «γεια σας παιδιά».
Οι συνεργάτες του είχαν ετοιμάσει ένα μικρό συγκινητικό βίντεο – αφιέρωμα στον παρουσιαστή, ενώ μετά το τέλος του προβλήθηκαν διαφημίσεις.
Όταν επέστρεψαν από τις διαφημίσεις, η εκπομπή συνεχίστηκε κανονικά χωρίς όμως τον Κώστα Αρβανίτη. Τη θέση του είχε πάρει στενή του συνεργάτης.
https://youtu.be/4bbM24bVtk4
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αυτά είναι τα πρώτα ονόματα του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τι αλλάζει από το 2026 στις συντάξεις: Νέοι κανόνες για την προσωπική διαφορά
- Ολυμπιακός: Το ματς της χρονιάς – Yποδέχεται την Ρεάλ Μαδρίτης
- Metlen: Πόσα έβγαλαν τα funds από το short selling σε δύο μήνες
- Οι super 10, η λάμψη σε Metlen και ΑΕΜ, η μεγάλη μπάλα της Σεμίραμις Παληού, ποια μετοχή του Buffett κάνει ράλι, πού θα επενδύσει το αμερικάνικο DFC και η βραδιά για τον Βαρδή τον «αϊτό της Κρήτης»