Την τελευταία του εκπομπή στην ΕΡΤ παρουσίασε την Τρίτη 12 Μαρτίου ο Κώστας Αρβανίτης, καθώς κατεβαίνει υποψήφιος στις Ευρωεκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, έγινε ζωντανή σύνδεση με τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου, με τον ρεπόρτερ να ανακοινώνει τα ονόματα των πρώτων 16 υποψηφίων ευρωβουλευτών.
Όταν έφτασε στο όνομα του Κώστα Αρβανίτη, ο ρεπόρτερ ευχήθηκε καλή επιτυχία, με τον δημοσιογράφο να σηκώνεται κατευθείαν από τη θέση του και να αποχαιρετά το τηλεοπτικό κοινό με τη φράση «γεια σας παιδιά».
Οι συνεργάτες του είχαν ετοιμάσει ένα μικρό συγκινητικό βίντεο – αφιέρωμα στον παρουσιαστή, ενώ μετά το τέλος του προβλήθηκαν διαφημίσεις.
Όταν επέστρεψαν από τις διαφημίσεις, η εκπομπή συνεχίστηκε κανονικά χωρίς όμως τον Κώστα Αρβανίτη. Τη θέση του είχε πάρει στενή του συνεργάτης.
https://youtu.be/4bbM24bVtk4
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αυτά είναι τα πρώτα ονόματα του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους ή χρηματικές εγγυήσεις 12 κατηγορούμενοι για παράνομες επιδοτήσεις στην Κρήτη
- Ο Αλέξης και το φάντασμα του Ανδρέα, οι Τούρκοι και ο πόλεμος της μαύρης τσιπούρας, ποια θα είναι η ηγεσία Αρείου Πάγου και τα… γκουρμέ του Τασούλα
- Παρί Σεν Ζερμέν – Αρσεναλ. Το αλφαβητάρι του τελικού του Champions League με αριθμούς, στατιστικά και ιστορίες
- ΕΚΤΕΡ: Με ανεκτέλεστο 200 εκατ. ευρώ «βλέπει» τζίρο 300 εκατ. στην πενταετία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.