ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Άγριος καβγάς μεταξύ δημοσιογράφων εκτυλίχθηκε πριν από λίγο στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής στο αθλητικό τμήμα της ΕΡΤ. Δύο δημοσιογράφοι που φέρεται να είχαν παλαιόθεν διαφωνίες, ξεκίνησαν μια συζήτηση αρχικά σε ήπιους τόνους με εκατέρωθεν πειράγματα.
Ωστόσο, τα πράγματα γρήγορα οξύνθηκαν και… ξέφυγαν με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί επεισόδιο. Ο ένας δημοσιογράφος κινήθηκε απειλητικά εναντίον του άλλου, όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες του επεισοδίου και τον χτύπησε με μπουνιές.
Στην ΕΡΤ μετέβη ασθενοφόρο και περιπολικό καθώς οι δύο άνδρες θα μεταφερθούν στο Α.Τ. Αγίας Παρασκευής για να υποβληθούν μηνύσεις.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η σειρά Billions επιστρέφει με 4η σεζόν στην COSMOTE TV
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στη φυλακή η Γερμανίδα για τη δολοφονία του μεσίτη στο Χαλάνδρι – Τι λέει στο υπόμνημα της
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Quest: EBITDA 100 εκατομμυρίων και επέκταση στις λευκές συσκευές το πλάνο Φέσσα
- Ιωάννινα – Κακαβιά: Προχωρούν οι μελέτες για τον αυτοκινητόδρομο – Πότε ξεκινάει τα έργα η ΑΒΑΞ
- Ελβετικό φράγκο: Το παρασκήνιο της ρύθμισης και το «κούρεμα» έως 25%
- Ο ανασχηματισμός στο Μαξίμου, το παρασκήνιο για το καλώδιο, η συγχώρεση του Δαμιανού, η πρόκληση των Τούρκων κι ένα hot πολιτικό quiz
