ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ληστεία σημειώθηκε τα ξημερώματα σε πρακτορείο ΟΠΑΠ στην Κρήτη. Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 02.00, στην περιοχή Μοίρες, κοντά στο σταθμό των ΚΤΕΛ, ένας ληστής, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, εισέβαλε ένοπλος στο πρακτορείο. Απειλώντας τον υπάλληλο, απέσπασε τα έσοδα που είχε η ταμειακή.
Ο δράστης, όπως λένε τα πρώτα στοιχεία, κατάφερε να αποσπάσει 18 χιλιάδες ευρώ. Αξιοσημείωτο είναι ότι διέφυγε πεζός.
Οι αστυνομικές αρχές έχουν ξεκινήσει τις έρευνες για τον εντοπισμό του.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Θύματα» ληστείας πλέον και τα θέατρα – Στοχευμένη επίθεση σε γνωστή θεατρική επιχείρηση (pics)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αιματηρή ληστεία με τρεις τραυματίες σε ψιλικατζίδικο στη Θεσσαλονίκη (pics & video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ένοπλη ληστεία στον Εύοσμο: Τον λήστεψε και φεύγοντας του έσφιξε το χέρι (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Boujnah (Euronext): «Ελληνικές ναυτιλιακές μπορούν να βρουν το «σπίτι» τους στο Χρηματιστήριο Αθηνών»
- Nestlé: Θετικές επιδόσεις στο α’ τρίμηνο με «όχημα» τον καφέ – Άλμα 6% για τη μετοχή
- Ξανάρχισαν τα ύποπτα στοιχήματα στο πετρέλαιο – Πόνταραν 430 εκατ. δολάρια 15 λεπτά πριν την παράταση της εκεχειρίας από τον Τραμπ
- Stoiximan AegeanBall Festival 2026: Η 8η χρονιά αποκαλύπτει τις εκπλήξεις της και υπόσχεται να γράψει ξανά ιστορία στη Σύρο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.