• Κοινωνία

    Αιματηρή ληστεία με τρεις τραυματίες σε ψιλικατζίδικο στη Θεσσαλονίκη (pics & video)

    • NewsRoom


    Ένοπλη ληστεία έλαβε χώρα λίγο πριν τα μεσάνυχτα σε κατάστημα ψιλικών, στην οδό Μοναστηρίου 93, επί της δυτικής εισόδου της πόλης της Θεσσαλονίκης.

    Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στα χέρια της έως τώρα η αστυνομία, δύο ένοπλοι εισέβαλαν στο μαγαζί και άρχισαν να πυροβολούν εναντίον τριών ανθρώπων, που βρίσκονταν μέσα. Αμέσως μετά, οι δράστες έφυγαν από το σημείο με τα πόδια, ενώ τα τρία θύματα της ένοπλης επίθεσης φέρουν τραύματα από τους πυροβολισμούς.

    Οι τρεις τραυματίες μεταφέρθηκαν άμεσα, με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, σε δύο νοσοκομεία της συμπρωτεύουσας (δύο στον «Άγιο Δημήτριο» και ένας στο «Παπανικολάου»).

    Οι συνθήκες και τα αίτια της επίθεσης ερευνώνται από την αστυνομία, μέλη της οποίας βρίσκονται στο σημείο, αναζητώντας τα ίχνη των δραστών.

    Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι τρεις τραυματίες βρίσκονται εκτός κινδύνου, ενώ συνεχίζουν να νοσηλεύονται στα νοσοκομεία, που έχουν διακομιστεί. Πρόκειται για τον 53χρονο ιδιοκτήτη του μαγαζιού, τον 27χρονο γιο του, καθώς κι έναν 37χρονο υπάλληλο.

    Οι αστυνομικές αρχές έχουν ήδη συλλέξει τα πρώτα στοιχεία για τους δράστες, που, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, κατέφθασαν στο χώρο της επίθεσης με μοτοσικλέτα, έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους. Εισέβαλαν στο κατάστημα ψιλικών, σπάζοντας με βαριοπούλα τη μπροστινή τζαμαρία και ξεκίνησαν να πυροβολούν.

    Την ώρα της επίθεσης, το κατάστημα είχε κλείσει και οι τρεις άνδρες εκτιμάται ότι έκαναν καταμέτρηση των εισπράξεων. Ωστόσο, οι ένοπλοι δράστες δε φαίνεται να πείραξαν καθόλου τις εισπράξεις. Φεύγοντας, παράτησαν τη μοτοσικλέτα, με την οποία είχα καταφτάσει και διέφυγαν με τα πόδια.

    Η Αστυνομία έχει ήδη προχωρήσει σε προσαγωγές υπόπτων και προχωρά τις διαδικασίες, για να διαπιστώσει αν πρόκειται για τους δράστες.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Καρέ – καρέ η τρελή πορεία Ι.Χ. στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επενδύσεις 2 εκατ. ευρώ στη Θεσσαλονίκη από τη συγχώνευση Union Optic και Shamir Optical

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μαφιόζικη εκτέλεση στη Θεσσαλονίκη-Πυροβόλησαν 42χρονο στο κεφάλι (video)



    ΣΧΟΛΙΑ