ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένας 28χρονος, πατέρας δύο μικρών παιδιών έχασε τη ζωή του από ηλεκτροπληξία κατά τη διάρκεια εργασιών σε κτήμα στην Ερμιονίδα.
Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το argonafplia.gr, ο Θ.Μ επιχειρηματίας και ελαιοχρωματιστής, 28 ετών, εργαζόταν σε κτήμα στην περιοχή Καταφύκι και προσπαθώντας να σηκώσει ένα καλώδιο της ΔΕΗ, για να περάσει από κάτω, ένας φορτωτής ακούμπησε το καλώδιο με αποτέλεσμα να πάθει ηλεκτροπληξία και να καεί ζωντανός.
Ο τραγικός θάνατος του 28χρονου που ήταν ιδιαίτερα αγαπητός έχει συγκλονίσει την περιοχή της Ερμιονίδας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΕΦΕΤ: Συμβουλές για τα τρόφιμα της Σαρακοστής – Τι πρέπει να προσέχουν οι καταναλωτές
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νεκρός δημοτικός υπάλληλος εν ώρα εργασίας-Ακούμπησε σε ηλεκτροφόρα καλώδια
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η ρήξη Ζούλα – Παπαδρόσου, το πορτοκαλί τηλέφωνα και η σπόντα της Σίας, αλλαγές στον ΑΝΤ1, λεφτά στο Open
- Eurobank: Γιατί η τράπεζα πάει και στο Χρηματιστήριο της Κύπρου
- Γιατί ο Κ.Μ. πήρε το όπλο του, το παρασκήνιο της κρίσης, ποιοι μπαίνουν στην κυβέρνηση και γιατί οι Λίβυοι είναι.. διπρόσωποι
- Metlen: Θερμό επενδυτικό ενδιαφέρον φέρνει η ανταλλαγή μετοχών
