ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΑΣΟΕΕ: Αθώοι οι τρεις κατηγορούμενοι για τη τραμπουκική επίθεση στον τότε πρύτανη Δημήτρη Μπουραντώνη
Επίθεση σε βαν της Αστυνομίας, που βρισκόταν έξω από την ΑΣΟΕΕ έκανε περίπου στις 3.30 το μεσημέρι της Παρασκευής ομάδα κουκουλοφόρων.
Οι κουκουλοφόροι με σφυριά, λοστούς και πέτρες βγήκαν από την πλαϊνή είσοδο του Οικονομικού Πανεπιστημίου στην Πατησίων και άρχισαν να σπάνε το λεωφορείο της αστυνομίας.
Μάλιστα, ένας από τους αστυνομικούς που επέβαινε στο λεωφορείο, πυροβόλησε στον αέρα για να απωθήσει τους κουκουλοφόρους. Ένας αστυνομικός τραυματίσθηκε στο χέρι από τους κουκουλοφόρους και έχει διακομισθεί στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο.
Μέχρι τώρα έχουν γίνει τρεις προσαγωγές.
Το λεωφορείο της αστυνομίας που δέχθηκε την επίθεση βρισκόταν έξω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο στα πλαίσια του σχεδίου αστυνόμευσης Περσέας (από τα αρχικά των λέξεων Πρόγραμμα Ελεγχόμενης Ρεαλιστικής, Στοχευμένης, Εμφανούς Αστυνόμευσης), που αφορά το κέντρο της Αθήνας.
Δείτε φωτογραφίες:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Επίθεση σε διμοιρία των ΜΑΤ έξω από την ΑΣΟΕΕ – Πυροβολισμός και ένας τραυματίας
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:«Τσουνάμι» απολύσεων στον ΣΚΑΪ – Δεν θα βγει απόψε το κεντρικό δελτίο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- F1 Μεξικό: Νίκη Φερστάπεν, τίτλος για Αντονέλι
- Cordelia de Castellane: Η καλλιτεχνική διευθύντρια του Dior Maison και Baby Dior δηλώνει Ελληνίδα
- Δημήτρης Κεραμίτσης: Ο νέος… Καρέτσας που έχει προπονήσει ο Ζοσέ Μουρίνιο! Πώς εκτοξεύτηκε η αξία του
- Eletson: Το Εφετείο Πειραιά αναγνωρίζει τη νομιμότητα της νέας διοίκησης – Ακόμη μία ήττα για τους παλαιούς μετόχους




Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.