ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Επίθεση με πέτρες και καδρόνια, δέχτηκε το μεσημέρι της Παρασκευής μια διμοιρία ΜΑΤ από ομάδα νεαρών, οι οποίοι με ορμητήριο το κτήριο του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ), αιφνιδίασαν τους αστυνομικούς.
Η ομάδα των περίπου 50 κουκουλοφόρων βγήκε από την πλαϊνή είσοδο του Οικονομικού Πανεπιστημίου στην Πατησίων. Οι κουκουλοφόροι άρχισαν να σπάνε το λεωφορείο της αστυνομίας όπου επέβαινε η διμοιρία.
Τότε ένας αστυνομικός φέρεται να αναγκάστηκε να πυροβολήσει στον αέρα. Πληροφορία η οποία επισήμως ούτε επιβεβαιώνεται αλλά ούτε και διαψεύδεται από την ηγεσία της Αστυνομίας.
Οι αντιεξουσιαστές τραυμάτισαν έναν άνδρα της διμοιρίας στο χέρι. Ο τραυματίας αστυνομικός μεταφέρεται στο στρατιωτικό νοσοκομείο 401.
Μέχρι τώρα έχουν γίνει τρεις προσαγωγές..
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: «Τσουνάμι» απολύσεων στον ΣΚΑΪ – Δεν θα βγει απόψε το κεντρικό δελτίο
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:«Δεν υπάρχει θέμα εμπιστοσύνης» λέει τώρα ο Καμμένος, μετά το βαρύ εσωκομματικό «χαστούκι»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΑΒΑΞ: Τα επόμενα ορόσημα στη Γραμμή 4 του Μετρό – Μπλοκαρισμένος παραμένει ο σταθμός «Ευαγγελισμός»
- Στα χέρια ΤΕΡΝΑ – ΜΕΤΚΑ η ανάπλαση του Φαληρικού Όρμου – Σύμβαση 300 εκατ. ευρώ
- H super Eurobank και το θολό story της Alpha, το ράλι της ΕΥΔΑΠ, o Paulson και ο Εξάρχου, τo shopping της Αγγελικούση, το placement του Σίψα, o Greg και οι 15 βουλευτές, o Μαργώνης της Παπαστράτος στο My Story και ποιος επιχειρηματίας «αποθεώνει» Τσίπρα!!
- Διονύσης Θεοδωράτος: Απαιτείται συλλογική προσπάθεια και τρεις προϋποθέσεις για την ηλεκτροδότηση των ακτοπλοϊκών πλοίων στα λιμάνια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.