ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το δυσθεώρητο ποσό των 1.476.487,34 ευρώ κερδίζει ως «πρωτοχρονιάτικο δώρο» ο μοναδικός τυχερός που κατάφερε να έχει 5+1 σωστές προβλέψεις στο Τζόκερ στην χθεσινή κλήρωση.
Όπως ανακοίνωσε ο ΟΠΑΠ, το «χρυσό» δελτίο, αξίας 3 ευρώ, παίχτηκε σε πρακτορείο του στο Κορωπί Αττικής. Το δελτίο ήταν απλή συμμετοχή με έξι στήλες.
Οι αριθμοί που προέβλεψε σωστά κι αναδείχθηκαν κατά την κλήρωση του Τζόκερ ήταν οι: 11, 14, 16, 27, 33 και Τζόκερ το 8.
Βρέθηκαν, επίσης πέντε δελτία με πέντε επιτυχίες που κερδίζουν από 31.879,96 ευρώ.
Τα δελτία αυτά παίχτηκαν σε Θεσσαλονίκη, Αργοστόλι (δύο), Μεσσήνη και Αθήνα (οδός Αριάδνης).
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Προς παράταση για μια εβδομάδα τα τέλη κυκλοφορίας 2019
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα «κόλπα» για να γλιτώσετε το hangover
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κομισιόν: «Καμπανάκι» για τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης στην Ελλάδα
- Wall Street: Ανάκαμψη στις τεχνολογικές μετοχές μετά το ισχυρό sell-off – Οι επενδυτές επανεκτιμούν τις αποτιμήσεις και τις προοπτικές της τεχνητής νοημοσύνης
- Μελανσόν: Αποχώρηση από το ΝΑΤΟ περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Ανυπότακτης Γαλλίας
- Κάλας: Η Ουκρανία πρέπει να ενταχθεί πλήρως στην ευρωπαϊκή αρχιτεκτονική ασφαλείας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.