ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μια «ασθενής» σεισμική δόνηση καταγράφηκε από τους σεισμογράφους στις 06:11 στη θαλάσσια περιοχή των Βορείων Σποράδων, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, εκ μέρους των τεσσάρων φορέων συγκρότησης του Εθνικού Σεισμολογικού Δικτύου.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Ινστιτούτου, ο σεισμός είχε επίκεντρο περιοχή στον θαλάσσιο χώρο 54 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Αλοννήσου και 179 χλμ. βόρεια-βορειοανατολικά της Αθήνας.
Δεν αναφέρθηκαν υλικές ζημιές μέχρι τώρα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έγκλημα στη Ρόδο: Ξυλοκόπησαν στις φυλακές τον έναν από τους δράστες που φέρεται να δολοφόνησε την φοιτήτρια
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 11 Δεκεμβρίου
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «Αναταράξεις» προκαλεί ο… οικογενειακός γιατρός
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΣτΕ: Δικαίωση του ΟΛΘ για το Λιμάνι του Βόλου
- Ισραήλ και Λίβανος υπογράφουν απόψε στην Ουάσινγκτον συμφωνία κατάπαυσης του πυρός
- Νέο πλαίσιο για τα μη επιτρεπόμενα προϊόντα κάνναβης – Εκτός νόμου τα επεξεργασμένα προϊόντα εισπνοής
- Νέο αυστηρότερο πλαίσιο για τα ηλεκτρικά πατίνια: Υποχρεωτική ασφάλιση, όριο ηλικίας στα 17 έτη και αυστηρές κυρώσεις
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.