• Κοινωνία

    Βίντεο-ντοκουμέντο: Ο άγριος ξυλοδαρμός στη φυλακή του 19χρονου κατηγορούμενου για τη δολοφονία στη Ρόδο

    • NewsRoom


    Θύμα ξυλοδαρμού στις φυλακές του Αυλώνα όπου κρατείται έπεσε ο 19χρονος Αλβανός που φέρεται να δολοφόνησε την Ελένη Τοπαλούδη στη Ρόδο. Οι συγκρατούμενοι του νεαρού αρχικά του επιτέθηκαν λεκτικά και στη συνέχεια τον χτύπησαν. Την ίδια στιγμή τον ρωτούσαν γιατί έκανε το έγκλημα στη Ρόδο και εκείνος απαντούσε «δεν το έκανα εγώ, ο άλλος το έκανε».

    Όπως μετέδωσε το κανάλι OPEN, μετά τον ξυλοδαρμό ο 19χρονος αρχικά μεταφέρθηκε στις πρώτες βοήθειες των φυλακών και εν συνεχεία στο νοσοκομείο.

    Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες έχει διαταχθεί ΕΔΕ για να διαπιστωθεί πώς παραβιάστηκε το κελί του 19χρονου.

    Υπενθυμίζεται ότι οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας αποφασίστηκε να προφυλακιστούν την περασμένη Παρασκευή. Μάλιστα, ενώ βρίσκονταν στο δικαστικό Μέγαρο Ρόδου για την κατ’ αναπαράσταση απολογία τους είχαν συγκεντρωθεί εξοργισμένοι πολίτες απέξω και τους αποδοκίμαζαν, με την αστυνομία να αποφασίζει εν τέλει, μετά και την απόφαση για την προφυλάκισή τους, να τους φυγαδεύσει για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

    Ο 19χρονος Αλβανός μεταφέρθηκε στις φυλακές Αυλώνα (όπου σημειώθηκε το συμβάν), ενώ ο 21χρονος Ροδίτης στις φυλακές Γρεβενών.

    Να σημειωθεί ότι ουσιαστικά ο ένας κατηγορούμενος ρίχνει το βάρος της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη στον άλλον. Το σίγουρο είναι ότι στην άρνηση της κοπέλας στις σεξουαλικές τους επιθυμίες εκείνοι την χτύπησαν άγρια και ενώ ήταν ακόμη ζωντανή την πέταξαν από τα βράχια στη θάλασσα.

    Να σημειωθεί ότι στην υπόθεση της δολοφονίας της φοιτήτριας, ενδέχεται να εμπλέκεται και τρίτο άτομο.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σοκαριστική αποκάλυψη: Η 21χρονη φοιτήτρια από τη Ρόδο είχε βιασθεί στο παρελθόν

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η σπαρακτική έκκληση του πατέρα της 21χρονης που δολοφονήθηκε άγρια στη Ρόδο

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Έγκλημα στη Ρόδο: Νέα δεδομένα στην άγρια δολοφονία – Εμπλέκεται και τρίτο πρόσωπο;



    ΣΧΟΛΙΑ