• Top Stories

    Θρίλερ διαρκείας στην Αλόννησο: Ο 30χρονος Γιώργος που είναι άφαντος από τον Αύγουστο του 2016

    • NewsRoom
    karamixailidis


    Ήταν 30 Αυγούστου 2016 όταν ο 30χρονος Γιώργος Καραμιχαηλίδης είχε μεταβεί στην Αλόννησο για διακοπές, μαζί με τη φίλη του.

    Ταλαιπωρούνταν επί καιρώ από κρίσεις πανικού ενώ είχε και τάσεις φυγής.

    Ο Γιώργος την ημέρα εκείνη αποφάσισε να κάνει μόνος του μια βόλτα και κατευθύνθηκε στο στο λιμάνι της Βότσης, έχοντας μαζί και το σακίδιό του.

    Έκτοτε τα ίχνη του χάθηκαν. Ο Γιώργος δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής και οι μοναδικές μαρτυρίες που υπάρχουν για την τύχη του είναι δύο ψαράδων, οι οποίοι είναι και οι τελευταίοι άνθρωποι που τον είδαν.

    Όπως κατέθεσαν οι ίδιοι ο 30χρονος ανέβηκε σε ένα αλιευτικό σκάφος και έλυσε τα σκοινιά. Εκείνοι, που επέβαιναν σε ένα φουσκωτό σε κοντινή απόσταση, θεωρώντας πως είναι κλέφτης, διαπληκτίστηκαν μαζί του.

    Σύμφωνα με τα όσα κατατέθηκαν ο νέος ζήτησε να επιβιβαστεί στο δικό τους σκάφος, τους πέταξε το σακίδιό του και τους πρόσφερε αμοιβή για να τον πάρουν μαζί τους.

    Οι ίδιες πηγές ανέφεραν πως κατά την προσπάθειά του να ανέβει στο φουσκωτό τους, εκείνοι τον απώθησαν, πετώντας και την τσάντα του στο νερό.

    Από εκεί και έπειτα τα ίχνη του έχουν χαθεί. Ύστερα από 20 λεπτά, κατέφτασε ο λιμενάρχης από ξηράς, ο οποίος με τους ψαράδες και το δικό τους φουσκωτό, ερεύνησε την περιοχή εκτός του κόλπου και κατά μήκος της εξωτερικής πλευράς του λιμενοβραχίονα χωρίς αποτέλεσμα, καθώς βρέθηκε μόνο η τσάντα του.

    Με το πέρασμα των ημερών βρέθηκαν στη θάλασσα τα ρούχα του, ενώ αίσθηση έχει προκαλέσει το γεγονός πως η μπλούζα του δεν ήταν γυρισμένη ανάποδα –όπως θα ήταν λογικό από τη στιγμή που θα την έβγαζε ο ίδιος μέσα στη θάλασσα. Το μόνο που δεν έχει βρεθεί είναι το ένα παπούτσι και το πορτοφόλι του.

    Η μητέρα του, Ματούλα Κοτρώτσιου, έχει καταθέσει μήνυση για κακουργηματική έκθεση σε κίνδυνο, εναντίον των δύο ψαράδων, αλλά και κατά παντός υπευθύνου.

    Οι έρευνες συνεχίζονται.



    ΣΧΟΛΙΑ