ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μετά το χωρισμό της από τον βουλευτή της ΝΔ Βασίλη Κικίλια, κυκλοφόρησαν φήμες που θέλουν την Τζένη Μπαλατσινού να είναι και πάλι ερωτευμένη με έναν άνδρα 10 χρόνια μικρότερό της. Αυτή τη φορά το πρώην μοντέλο εθεάθη σε γνωστό νυχτερινό κέντρο συνοδευόμενη από έναν γοητευτικού άνδρα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, πρόκειται για τον Μιχάλη Ανδρούτσο, ο οποίος είναι φίλος με την Τζένη Μπαλατσινού εδώ και πολλά χρόνια.
Αν και οι παρακάτω φωτογραφίες έκαναν όλους να αναρωτιούνται αν πρόκειται για ένα καινούριο φλερτ, οι δυο τους παραμένουν καλοί φίλοι και τίποτα περισσότερο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ελένη Μενεγάκη: «Μεταμφιέστηκε» σε Αγιοβασιλίτσα (pics)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: My Style Rocks Gala: Η παίκτρια που κέρδισε τα 2.500 ευρώ, η αποχώρηση και τα κλάματα!
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Έξω φρενών η Μπαλατσινού με τον Ουγγαρέζο για την «αποκάλυψη» του νέου της συντρόφου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πειραιώς: Βonus 22,5 εκατ. ευρώ στο προσωπικό της τράπεζας και μέλη του Δ.Σ, αλλά και νέο buyback μετοχών έως 33 εκατ. ευρώ.
- Γιώργος Στάσσης: Θα επεκτείνουμε την γκάμα των προϊόντων στα ΔΕΗ stores- Τα σχέδια για τη λιανική
- Ιόνιος Σχολή: Εξαφανισμένος ο ιδιοκτήτης Αγγελος Δερβέναγας – Αγωνία των γονιών για τη μετακόμιση στο Μαρούσι και αναπάντητα ερωτηματικά
- Η Επιτροπή των 32.000 υπαλλήλων και των μηδενικών αντανακλαστικών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.