• LIFE&STYLE

    Έξω φρενών η Μπαλατσινού με τον Ουγγαρέζο για την «αποκάλυψη» του νέου της συντρόφου

    • NewsRoom
    μπαλατσινου-τζενη

    Τζένη Μπαλατσινού


    Μετά την «κόντρα» που ξεκίνησε με τον Γιώργο Καπουτζίδη, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος φαίνεται πως «άνοιξε» νέο μέτωπο με την Τζένη Μπαλατσινού. Όλα ξεκίνησαν όταν ο δημοσιογράφος παρουσίασε στο Πρω1νό του ΑΝΤ1 μία φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται η Μπαλατσινού με έναν άνδρα πάνω σε μηχανή στο Κολωνάκι. Σύμφωνα με ισχυρισμούς του Ουγγαρέζου πρόκειται για το νέο της σύντροφο.

    Βέβαια, δεν σταμάτησε εκεί, αλλά έδωσε λεπτομέρειες, αναφέροντας ότι ότι είναι όμορφος, γυμνασμένος, μουσάτος, 10 χρόνια μικρότερός της και δεν ζει στην Αθήνα.

    «Ο άνθρωπος που έχει έρθει πολύ κοντά στην Τζένη Μπαλατσινού, τους βγάλαμε φωτογραφία χθες το βράδυ που τη συνόδευσε για φαγητό. Ήταν και το Σάββατο μαζί. Ο άνθρωπος αυτός μένει εκτός Αθηνών, το Σάββατο διασκέδαζαν μαζί σε μπαρ του Κολωνακίου, είναι 10 χρόνια νεότερος. Είναι πολύ όμορφος, μουσάτος, γυμνασμένος. Η φωτογραφία τα λέει όλα, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα!», δήλωσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

    Με τη σειρά της η Τζένη Μπαλατσινού έγινε έξαλλη με τα όσα άκουσε με αποτέλεσμα να στείλει το δικό της σκληρό μήνυμα προς τον Ουγγαρέζο κάνοντας, μάλιστα, tag το προφίλ του στο Instagram.

    «Δημήτρης Ουγγαρέζος: δημοσιογράφος – παρουσιαστής, ο οποίος φημίζεται για το “έγκριτο” ρεπορτάζ του όπως και για το προεφηβικό του χιούμορ…

    Είναι θλιβερό, Δημήτρη μου, να γεμίζεις τον τηλεοπτικό σου χρόνο αραδιάζοντας άστοχους συσχετισμούς με αφορμή μια φωτογραφία που κάποιος σου έστειλε.

    Η έφεσή σου προς την μυθοπλασία είναι γνωστή, όπως και η αδιαφορία σου για τις συνέπειές της… Ίσως ήρθε η ώρα να κάτσεις ξανά στο θρανίο και να επαναπροσδιορίσεις το νόημα και την ουσία της δουλειάς σου», έγραψε η ίδια στο Instagram.

    μπαλατσινου-ουγγαρεζος

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γιώργος Καπουτζίδης: Ανταποδίδει τα «πυρά» που δέχτηκε από τον Ουγγαρέζο (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χωρισμός – βόμβα στη showbiz;

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Χωρίς τη Μέγκαν στο πλευρό του, ο πρίγκιπας Χάρι συναντήθηκε με αβορίγινες



    ΣΧΟΛΙΑ