ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Michael Kors εισέρχεται στην υψηλή ραπτική.
Η κατασκευάστρια τσαντών εξαγοράζει την Gianni Versace αντί 2,1 δισ. δολαρίων, συμπεριλαμβανομένου του χρέους της τελευταίας, κίνηση που θα λειτουργήσει σαν… σκαλοπάτι για την είσοδο της Michael Kors στην ευρωπαϊκή αγορά υψηλής ραπτικής.
Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, η Michael Kors αλλάζει το όνομά της σε Capri Holdings Limited, εμπνευσμένη από τον πολυτελή, λαμπερό νησιώτικο προορισμό της Ιταλίας.
Είναι μία από τις ελάχιστες φορές που μια αμερικανική εταιρεία «σπάει τον κώδικα» ενός πολυτελούς brand μόδας.
Όμως, η Michael Kors είχε ήδη βάλει… το δάχτυλο στο μέλι της ευρωπαϊκής μόδας, αγοράζοντας πέρυσι το brand υποδημάτων Jimmy Choo, αντί 1,2 δισ. δολαρίων.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Και όμως… αγοράζουν ρούχα για μια selfie στο Instagram
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο οίκος LVMH σας προσκαλεί στο πιο πολυτελές σαββατοκύριακο του κόσμου
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «Πολύ κοντά» στην αγορά του οίκου Versace η Michael Kors
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΟΛΠ: Ανεβάζει ταχύτητα ο Πειραιάς – Αύξηση 2,8% στη διακίνηση containers τον Μάιο
- Στουρνάρας για κόκκινα δάνεια: Αναγκαία και χρήσιμη η ρύθμιση για το Ν. Κατσέλη
- Αποκολλήθηκε με ίδια μέσα το «Κίσσαμος» μετά από προσάραξη στη Μήλο λόγω μπλακ άουτ – Στο πλοίo βρίσκονται 1.246 επιβάτες
- Κλιμάκωση μετά τα πλήγματα των ΗΠΑ – Οι Φρουροί της Επανάστασης επιτέθηκαν κατά αμερικανικών θέσεων στον Κόλπο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.