ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ – Περιστέρης: Η Αττική χρειάζεται νέα έργα για το κυκλοφοριακό – Σε εξέλιξη επενδύσεις €5 δισ.
Σοβαρά κυκλοφοριακά προβλήματα υπάρχουν αυτή την ώρα στην Αττική Οδό εξαιτίας καραμπόλας που σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα.
Το τροχαίο, στο οποίο ενεπλάκησαν πολλά αυτοκίνητα, σημειώθηκε περίπου 500 μέτρα πριν από την έξοδο της Λεωφόρου Κύμης με κατεύθυνση προς Ελευσίνα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο Ιαβέρης σε μια συνέντευξη σοκ: Πάω με 30 χλμ/ώρα και με βρίζουν
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βύρων Νικολαΐδης: Τα σχέδια για μετεξέλιξη της PeopleCert σε Διεθνές Πανεπιστήμιο
- Aktor: Γιατί Bofa, Goldman Sachs και UBS εμπιστεύονται τον Εξάρχου κι εγγυώνται την κεφαλαιακή ενίσχυση με 950 εκατ.
- Η ήττα της ΕΡΤ στο μπάσκετ, η «φουλ επίθεση» από Αλαφούζο, τι συνέβη με τη Φαίη Σκορδά, τα σενάρια για το SDNA και τι αλλάζει σε Σκάι και ΑΝΤ1
- Γιατί Γιαννακόπουλος και Αγγελόπουλοι «ψώνισαν» τους καλύτερους της Βαλένθια για τις ομάδες τους
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.