ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την επιστροφή εισφορών στην παραγωγή στον τομέα της ζάχαρης, σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΕ) 2018/264 του Συμβουλίου, ανακοίνωσε η Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης (ΕΒΖ) ΑΕ. Σύμφωνα με το ΦΕΚ Β’ 3396/10-8-2018, αποφασίσθηκαν οι λεπτομέρειες εφαρμογής για τον καθορισμό διαδικασιών και δικαιολογητικών που απαιτούνται για την επιστροφή εισφορών που είχαν επιβληθεί στην παραγωγή του τομέα της ζάχαρης με βάση τον Κανονισμό (ΕΕ) 2018/264 του Συμβουλίου στους τευτλοκαλλιεργητές της καλλιεργητικής περιόδου 2000.
Όλοι οι τευτλοκαλλιεργητές που καλλιέργησαν ζαχαρότευτλα την καλλιεργητική χρονιά 2000 πρέπει να επικοινωνήσουν έως τις 17-9-2018 με τις Γεωπονικές Υπηρεσίες των εργοστασίων της ΕΒΖ ΑΕ στα οποία ανήκαν, ώστε να επικαιροποιήσουν τα προσωπικά στοιχεία τους.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο Κωστής Χατζηδάκης και η αόρατη ψηφιακή γραφειοκρατία
- Πόσο τζίρο κόστισε στη General Mills η διακοπή παραγωγής των ζυμών Pillsbury στην Ελλάδα
- Οι δέκα πιο ακριβές τσάντες στον κόσμο με την κορυφαία να αγγίζει τα 3,8 εκατομμύρια
- Γιατί μπήκε ο Μαρινάκης στην Stages Network, το στοίχημα Μελισσανίδη, το παρασκήνιο με την Κίμπερλι και την Vogue Greece, 3ος κύκλος για τις «Σέρρες» και τα «γαλλικά» του Λιάγκα