ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ως νέος… Οδυσσέας, που έβγαλε τη χώρα από τις συμπληγάδες και την οδήγησε στην Ιθάκη της, εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στο διάγγελμά του από το νησί του Ιονίου, ανακοινώνοντας την έξοδο της χώρας από τα Μνημόνια στις 21 Αυγούστου 2018.
Το mononews.gr σάς δίνει βήμα μέσα από τις δημοσκοπήσεις που αφορούν διάφορα θέματα της επικαιρότητας.
Στην παρακάτω δημοσκόπηση που αφορά το κατά πόσο ήταν ουσιαστικό ή κενό περιεχομένου το διάγγελμα Τσίπρα στην Ιθάκη, μέχρι τις 28/8/2018, το 78,2% του κόσμου που ψήφισε το θεώρησε κενό, το 19,9% το θεώρησε ουσιαστικό, ενώ το 1,9% ψήφισε Δεν ξέρω/Δεν απαντώ.
[playbuzz-item item=”debfa5e0-4a26-4742-acba-7cbc335cae64″]
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Θεοδωρικακός για νέο αναπτυξιακό νόμο: Δημιουργούμε δουλειές για τους νέους και ασφάλεια για την πατρίδα μας
- Επενδυτικός «πυρετός» στην οικογένεια Τραμπ: Οι γιοι του «έκλεισαν» επενδύσεις δισεκατομμυρίων σε Ευρώπη και Μέση Ανατολή
- Κυρανάκης: Στόχος μας οι άνθρωποι υπό την επήρεια αλκοόλ να μην είναι πίσω από το τιμόνι – Έρχονται παρεμβάσεις στον νέο ΚΟΚ
- Μητσοτάκης: Επίσκεψη στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ – Eνημερώθηκε για τις ψηφιακές δυνατότητες ERTNews και Ertflix
