ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τα πράγματα όδευαν προς τη σωστή κατεύθυνση το 2014 και προετοιμάζαμε μία καθαρή έξοδο για την Ελλάδα, αλλά ο Γιάνης Βαρουφάκης κόστισε πολλά χρήματα στην Ελλάδα, δήλωσε ο Καλίν Ανέβ Γιάνσε, γενικός γραμματέας του ESM, σε συνέντευξή του σε ολλανδικό ραδιοφωνικό σταθμό.
Όπως τόνισε ο γενικός γραμματέας του ESM, ο πρώην υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας, Γ. Βαρουφάκης, προκάλεσε έντονες συγκρούσεις με την ΕΕ το 2015.
“Στο εξάμηνο που ήταν υπουργός, τάχθηκε εναντίον των μεταρρυθμίσεων και αναζωπύρωσε την ελληνική κρίση”, τόνισε ο Γιάνσε.
Πρόσθεσε, επίσης, πως ο κ. Βαρουφάκης “δεν έφερε καλό στον ελληνικό λαό. Η πολιτική του έχει κοστίσει πολλά λεφτά και η Ελλάδα δυστυχώς είχε γυρίσει χρόνια πίσω. Πραγματικά πήγαινε στην σωστή κατεύθυνση το 2014 και προετοιμαζόμασταν για καθαρή έξοδο για την Ελλάδα, έτσι ώστε να έβγαινε από το πρόγραμμα στήριξης χωρίς δάνειο”.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας: Αναγκαστικές περικοπές θέσεων εργασίας μετά την απόσυρση χρηματοδότησης από ΗΠΑ και Αργεντινή
- F1 – Ferrari: Ο Χάμιλτον χαμογελά
- Σχέδιο των ΗΑΕ για προσωρινή στέγαση Παλαιστινίων σε ζώνη υπό ισραηλινό έλεγχο στη Γάζα
- Η Σλοβενία εξετάζει την απαγόρευση των social media σε παιδιά κάτω των 15 ετών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.