ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σύλλογοι Συγγενών Θανόντων Μάνδρας και Ματιού: Επτάμιση χρόνια μετά η Πολιτεία αποφάσισε να σταθεί δίπλα σε εμάς
Οικονομική βοήθεια, ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ, για τους πυρόπληκτους ανακοίνωσε ο Όμιλος Κοπελούζου, εκφράζοντας τη βαθύτατη θλίψη του και την αμέριστη συμπαράστασή του προς τους σκληρά δοκιμαζόμενους πυροπαθείς που έχασαν συγγενείς, φίλους και περιουσίες στις καταστροφικές πυρκαγιές της ανατολικής Αττικής.
Συγκεκριμένα, ο Όμιλος αποφάσισε συνδρομή σε οικονομικά αδύναμους συνανθρώπους μας μέσω της κατασκευαστικής εταιρείας του REDEX για την αποκατάσταση καμένων σπιτιών κύριας κατοικίας, καταβάλλοντας το ποσό των 2 εκατομμυρίων ευρώ.
Η βοήθεια θα υλοποιηθεί σε συνεργασία με την πολιτεία και τις δημοτικές Αρχές των πληγεισών περιοχών.
ΠHΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Στη βάση των Canadair ο Μητσοτάκης: Προτεραιότητα η επισκευή και συντήρηση των αεροσκαφών (pics)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ELPEDISON: Διαγράφει πλήρως τους λογαριασμούς των πυρόπληκτων
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο Κωσταράκος αδειάζει τον Καμμένο: Ο στρατός δεν γκρεμίζει τα σπίτια κανενός!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- MSCI Greece Standard: Καμία νέα εισαγωγή – Στις 8 οι μετοχές του δείκτη
- Αλίκη Μαρτίνου: Η τέχνη ιστορικά συνδέεται με τη φιλανθρωπία
- Η μεθανόλη στη ναυτιλία: Aπό το FuelEU και το EU ETS στη στρατηγική τοποθέτηση κεφαλαίου
- Το ράλι της 3E, το νέο deal Εξάρχου και Aktor, το big short στην Bylot και ο Τράμπ, το beef Βαρδινογιάννη – Γκάλι, τι αγοράζει ο Προκοπίου, το χωριό του Πιερρ και ο λαμπερός γάμος Δασκαλάκη – Χασιώτη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.