• First Top Stories

    Ο Κωσταράκος αδειάζει τον Καμμένο: Ο στρατός δεν γκρεμίζει τα σπίτια κανενός!

    • NewsRoom

    Ο Μιχάλης Κωσταράκος


    Την αντίδραση του επίτιμου αρχηγού ΓΕΕΘΑ Μιχάλη Κωσταράκου προκάλεσε η προχθεσινή δήλωση του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου περί συνδρομής του στρατού στην κατεδάφιση αυθαίρετων κτισμάτων στις πυρόπληκτες περιοχές της Ανατολικής Αττικής.

    Σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε στις 30 Ιουλίου ο Πάνος Καμμένος τάχθηκε υπέρ των κατεδαφίσεων αυθαιρέτων δηλώνοντας τα εξής: «… θα ήθελα πάρα πολύ αυτό να γίνει με πλήρη συναίνεση όλων. Να καταλάβουν ότι όταν υπάρχουν κάποιες διαδικασίες, κάποιο νόμοι, που προβλέπουν δρόμους διαφυγής προς τη θάλασσα, δεν είναι σχέδια επί χαρτού. Αφορούν την ασφάλεια όλων των πολιτών. Και αν ζητηθεί η συνδρομή των Ένοπλων Δυνάμεων σε αυτό το κομμάτι, είμαστε διαθέσιμοι να το κάνουμε».

    Η παραπάνω δήλωση προκάλεσε την έντονη αντίδραση του επίτιμου αρχηγού ΓΕΕΘΑ, ο οποίος μέσω Twitter έδωσε σκληρή απάντηση στον υπουργό: «Είμαι σίγουρος ότι πρόκειται για λάθος ή παρεξήγηση. Σε αυτή τη χώρα ο Στρατός δεν γκρεμίζει τα σπίτια κανενός!!».

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Καμμένος: Είχε δίκαιο ο πολίτης που διαφωνήσαμε στο Μάτι, θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο

    ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Προκλητικός ξανά ο Πάνος Καμμένος: Αντί για συγγνώμη, κατηγορεί στο BBC τους κατοίκους για την τραγωδία – «Δεν είμαι εγώ υπεύθυνος»! (video)



    ΣΧΟΛΙΑ