ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ισχυρή βροχή πέφτει αργά το απόγευμα της Δευτέρας στην περιοχή την Αγίας Παρασκευής έως και την Ραφήνα, γεγονός που δίνει μία μικρή ελπίδα ότι θα βοηθηθεί το δύσκολο έργο της κατάσβεσης που έχει η πυροσβεστική, καθώς στην ευρύτερη περιοχή κατακαίει η μεγάλη πυρκαγιά.
Σημειώνεται ότι το έργο της Πυροσβεστικής παραμένει δύσκολο, αφού παρά τη βροχή, το μέτωπο της πυρκαγιάς είναι μεγάλο και οι ισχυροί άνεμοι που συνεχίζουν να πνέουν στο σημείο δυσκολεύουν το έργο της κατάσβεσης.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.