Έχουν καταφέρει να διατηρήσουν την φιλία τους όλα αυτά τα χρόνια και το αποδεικνύουν περνώντας χρόνο μαζί. Ο λόγος για την Ντρου Μπάριμορ και την Κάμερον Ντίαζ, οι οποίες πρόσφατα πέρασαν το ρεπό τους παρέα.
Οι δύο πρώην συμπρωταγωνίστριες των σύγχρονων ταινιών «Οι Άγγελοι του Τσάρλι» ποζάρουν μαζί χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Η Ντρου μοιράστηκε τη φωτογραφία με τους 9,4 εκατομμύρια followers της στο λογαριασμό της στο Instagram. Μάλιστα, η ίδια τόνισε ότι μπορεί να μην φορούν μακιγιάζ, όμως, πάντα φροντίζουν να έχουν αντηλιακή κρέμα προκειμένου να προστατεύουν το πρόσωπό τους από τις ακτίνες του ήλιου.
https://www.instagram.com/p/BlLlgA-g-P5/?
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Χώρισαν η Μάιλι Σάιρους και ο Κρις Χέμσγουορθ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτή είναι και επίσημα η νέα τηλεοπτική στέγη της Τατιάνας Στεφανίδου
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η 45χρονη Αλίσα Μιλάνο χωρίς ίχνος μακιγιάζ (pics)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Θ. Τρύφων και Δ. Δέμος: Η ιστορία ζωής δύο επιχειρηματιών, με όραμα και έντονη κοινωνική δράση
- Ετσι θα είναι τα τουριστικά συγκροτήματα της επόμενης δεκαετίας
- Stéphane Rolland: O αγαπημένος σχεδιαστής της Αθηνάς Ωνάση περιγράφει την υψηλή ραπτική ως γλυπτική σε κίνηση
- Στα 3 εκατομμύρια η μέση τιμή αγοράς των πολυτελών ακινήτων στην Ελλάδα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.