• LIFE&STYLE

    Η 45χρονη Αλίσα Μιλάνο χωρίς ίχνος μακιγιάζ (pics)

    Αλισα-Μιλανο-μαγισσες

    Αλίσα Μιλάνο


    Τα τελευταία χρόνια και μετά την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ στην προεδρία των ΗΠΑ, η Αλίσα Μιλάνο ασχολείται ενεργά με τα πολιτικά. Συμμετέχει σε διαδηλώσεις για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των γυναικών, καθώς και των μεταναστών, ενώ τάσσεται και κατά της οπλοκατοχής. Τον περασμένο Οκτώβριο, ένα tweet της πυροδότησε το παγκόσμιο κίνημα #MeToo, ενώ με αφορμή την απόφαση του Τραμπ να χωρίζει τα παιδιά των παράνομων μεταναστών από τους γονείς τους, μοιράστηκε ένα βίντεο, στο οποίο επεξηγεί ποια είναι τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Με αυτόν τον τρόπο θέλησε να αφυπνίσει τον κόσμο, αλλά και να αποτρέψει την απάνθρωπη πράξη.

    Παράλληλα, η 45χρονη ακτιβίστρια, που ξεκίνησε την τηλεοπτική της καριέρα σε ηλικία 10 ετών με την επιτυχημένη κωμική σειρά Who’s the Boss, έχει αναλάβει την παρουσίαση του ριάλιτι μόδας Project Runway: All Stars, ενώ το φθινόπωρο αναμένεται να κάνει πρεμιέρα η νέα της σειρά με τίτλο Insatiable στο Netflix. Αυτήν την περίοδο βρίσκεται στον Καναδά για τα γυρίσματα της νέας ταινίας Tempting Fate, που βασίζεται σε βιβλίο της Jane Green και έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

    Η ηθοποιός και παραγωγός είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα social media και σήμερα, που είναι Ημέρα των Σέλφι, ανέβασε στο Instagram μία κοντινή φωτογραφία της χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν, το μυστικό της για να παραμένει νέα είναι το γέλιο, γι’ αυτό δίπλα της έχει ανθρώπους που την κάνουν να χαμογελά, ενώ τα παιδιά της είναι η ευτυχία της.

    View this post on Instagram

    #WokeUpLikeThis #NationalSelfieDay

    A post shared by Alyssa Milano (@milano_alyssa) on

    Πρόσφατα, η πρωταγωνίστρια της σειράς Charmed, αποκάλυψε ότι πάσχει από αγχώδεις διαταραχές και κρίσεις πανικού, ενώ το 2011 και λίγες εβδομάδες μετά τον ερχομό του πρώτου της παιδιού νοσηλεύτηκε σε ψυχιατρική κλινική.

    Η Αλίσα Μιλάνο παντρεύτηκε το 2009 τον μάνατζερ Ντέιβιντ Μπουγκλιάρι, με τον οποίο απέκτησε δύο παιδιά, τον 6χρονο Μάιλο Τόμας και την 3χρονη Ελιζαμπέλα Ντίλαν.

    View this post on Instagram

    This is our twelfth Easter together. ?

    A post shared by Alyssa Milano (@milano_alyssa) on

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έξω φρενών η Αλίσα Μιλάνο με τα σχόλια του Ματ Ντέιμον για την σεξουαλική παρενόχληση

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στη Σαντορίνη για διακοπές ο Τζούλιαν ΜακΜάχον (pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η Alyssa Milano «ρίχνει» το Instagram με σέξι σέλφι



    ΣΧΟΛΙΑ